Застосунок BMW тепер офіційно доступний в Україні

  • 1 апреля, 13:55
  • 3714
  • 0

Власники BMW в Україні отримали офіційний доступ до мобільного застосунку My BMW разом з системою ConnectedDrive. Раніше користуватися ним можна було тільки «в сіру».

Як розповіли AIN.UA у пресслужбі BMW, застосунок раніше був доступний для європейських та американських автомобілів. Тепер всі нові продані в Україні автомобілі будуть його підтримувати.

Автомобілі, імпортовані з інших країн, можуть підтримувати ці функції, але це залежить від року випуску та комплектації.

Доступність системи

Система буде доступна для майже всіх моделей, що випускаються з грудня 2023 року або з 2024 року, за винятком деяких, а саме: X3 в поточному поколінні (але буде доступна в новому поколінні з серпня 2024 року), X4, 6, 8, Z4.

Через глибоку інтеграцію у різноманітні системи автомобіля, дооснащення недоступне для автомобілів у яких ця функція не була закладена на виробництві. Перевірити можливість підключення ConnectedDrive можна на сайті BMW за посиланням.

Основний функціонал Connected Drive включено в базову вартість автомобіля. Додаткова плата стягується лише за розширення функцій, такі як Digital Key, E-sim та інші.

Можливості

BMW ConnectedDrive містить цифрові сервіси, які інтелектуально пов’язують автомобіль із зовнішнім світом. Основною умовою для використання є SIM-картка. Між автомобілем та BMW відбувається обмін даними через мобільну мережу, які обробляються у BMW для надання послуги.

Керування зі смартфона

Отже, тепер українські клієнти бренду можуть керувати системами своїх автомобілів зі смартфонів, зокрема:

  1. Відмикати та замикати двері, а також запускати двигун.
  2. Прогрівати або охолоджувати салон перед поїздкою.
  3. Отримувати інформацію про стан вашого BMW в режимі реального часу, включаючи розширені функції заряджання електромобіля, цифрову діагностику шин за допомогою штучного інтелекту – система прогнозує залишковий термін служби шин до досягнення рекомендованої глибини протектора.
  4. Планувати маршрути подорожей та передавати їх у навігаційну систему автомобіля.
  5. Записуватися на сервісне обслуговування, дізнатись інформацію про стан автомобіля в режимі реального часу.
  6. Отримувати доступ до останніх новин про світ BMW.

Система ConnectedDrive також пропонує низку додаткових функцій, серед яких:

  1. Цифровий ключ BMW Digital Key: дозволяє відкривати та закривати автомобіль, а також запускати двигун за допомогою смартфона. Він доступний як для Apple iPhone, так і для Android OS, та зберігається в гаманці смартфона. Цифровим ключем також можна поділитись за допомогою смартфону. BMW Digital Key може бути переданий п’яти користувачам, а потім легко відкликаний.
  2. Remote Theft Recorder: у разі спрацювання сигналізації сповіщає клієнта за допомогою push-повідомлення у застосунку. Під час увімкнення сигналізації, камери автомобіля записують зображення всього оточення та салону.
  3. Proactive Care: покращує якість обслуговування клієнта в довгостроковій перспективі – від порад для дистанційного вирішення проблеми (наприклад, дистанційне оновлення останньої версії програмного забезпечення або проведення дистанційного діагностування стану автомобіля), до гнучкої підтримки.

0 комментариев
Сортировка:
Добавить комментарий

Последние статьи

Смотреть все