Завдяки використанню штучного інтелекту встановлено оптимальний день тижня для вкладання коштів у криптовалюти

  • 8 августа, 12:09
  • 3687
  • 0

Спеціалісти з CryptoPotato звернулися до штучного інтелекту від Google з запитанням про найвигідніший день для придбання біткоїна. За висновками Google Bard, інвесторам, які планують довгострокове нарощування криптовалюти шляхом регулярних невеликих інвестицій, рекомендується обрати суботу як "інвестиційний робочий день".

За таким графіком купівлі певної кількості криптовалюти або акцій щотижня використовується класична інвестиційна стратегія, відома як усереднення за вартістю в доларах. Google Bard акцентував, що субота представляє собою другий найсприятливіший день тижня для придбання криптовалют. Тим не менше, якщо користувачі бажають знайти найбільш вигідні ціни, то неділя, за висловами Bard, є найкращим днем для купівлі токенів.

«Згідно з історичними даними ринку, найкращий день тижня для купівлі криптовалюти — неділя. Другий найкращий день — субота. Після цього ціни зростають, а п’ятниця є - найдорожчим днем», — стверджує чат-бот.

Протягом періоду від серпня 2022 року до серпня 2023 року, найнижча середньоденна ціна біткоїна припадала на неділю. Протягом цього періоду середнє значення ціни BTC в неділю складало $23 595. Середа, з іншого боку, виявилася днем з найвищою середньою вартістю BTC - $23 850. Аналітики підкреслили, що за такого розкладу інвестування упродовж року означало б, що інвестор купував би BTC зі знижкою в 1% щотижня.


Теги: ai ші
0 комментариев
Сортировка:
Добавить комментарий

Последние статьи

Смотреть все