З феніксом та сімейними смайлами. У iOS 17.4 з'явиться пакет із понад 100 нових смайлів

  • 29 января, 12:29
  • 3746
  • 0

У бета-версії iOS від Apple 17.4 з'явиться 118 нових смайлів. Шість із них будуть повністю унікальними.

Оновлений набір смайлів включатиме два смайли, що хитають головою («так» і «ні»), вогненний фенікс, шматочок лайма, гриб і зламаний ланцюг. Як зазначають у Emojipedia, це «цілком нові концепції емодзі».

Інші нові смайли базуються на персонажах, які вже були раніше. Зокрема, з'явиться цілий пакет сімейних смайлів з різною кількістю дітей та дорослих. Усі вони будуть без ознак статі.

«Замість відображення барвистих емодзі людей поруч один з одним, усі емодзі сім'ї тепер відображають різні комбінації білих силуетів, накладених на сірий квадратний значок», — зазначають автори.

Також з'явиться більше 100 смайлів людей з різними відтінками шкіри та підлогою, що позначають рух: людина йде, людина біжить, людина на колінах, людина з палицею, людина на колясці (ручній та моторизованій).

«Кожна з них підтримує всі три варіанти статі емодзі, а також п'ять варіантів модифікації відтінку шкіри, внаслідок чого їхня загальна кількість становить 108», — пояснюють в Emojipedia.

Нагадаємо, iOS 17.4, ймовірно, стане доступною для широкого загалу цієї весни. На цьому тижні Apple розгорнула версію 17.3, з якою для користувачів стала доступна нова важлива функція безпеки.


Теги: Apple ios
0 комментариев
Сортировка:
Добавить комментарий

Последние статьи