Zoom може передавати конфіденційну інформацію Facebook: проти сервісу подали позов у США

  • 31 марта, 14:14
  • 3953
  • 0

Житель міста Сакраменто, штат Каліфорнія, Роберт Каллен подав до суду на сервіс Zoom Video Communications, який дає змогу організовувати відеоконференції, за нібито розголошення конфіденційної інформації третім особам.

В заяві позивача, поданій в понеділок до федерального суду Сан-Хосе, стверджується, що при встановленні або відкритті скриньки сервіс без відома користувача передає інформацію про нього третій стороні, наприклад, компанії Facebook, повідомляє Bloomberg.

Популярність Zoom особливо зросла на тлі пандемії коронавірусу і переходу співробітників компаній з усього світу на віддалену роботу. В результаті вартість акцій сервісу після спалаху захворювання, викликаного новим коронавірусом, з початку року збільшилася більше ніж в два рази.

Статки засновника Zoom Еріка Юаня, за оцінками журналу Forbes, сьогодні оцінюється в 6,5 мільярдів доларів.

Що таке Zoom?Це сервіс для проведення відеоконференцій та онлайн-зустрічей. Організувати зустріч може будь-який користувач, що створив обліковий запис. Безкоштовна версія програми дозволяє проводити відеоконференцію тривалістю 40 хвилин, однак на період пандемії сервіс прибрав це обмеження.


Теги: facebook zoom
0 комментариев
Сортировка:
Добавить комментарий

Последние статьи

Смотреть все