5 непотрібних технологій в смартфоні, за які платять мільйони користувачів

  • 10 марта, 09:19
  • 4666
  • 0

Сучасні смартфони з кожним роком випускають все більш дорогими і навороченими. Звичайно, у них з'являється купа крутих функцій, але ось деякі з них просто не потрібні користувачам, або ж переоцінені самою компанією.

  1. Видатні показники за результатами тестів. На стадії випробувань використовують різні програми, оцінюють технічний потенціал начинки " смартфона. Все це впливає на швидкість роботи гаджета. Однак, смартфон поступово завантажується зайвими файлами, що впливають на роботу. До того ж, в компанії процесор смартфона зазвичай “розганяють” до межі, а в звичайному житті цим ніхто з покупців не займається.

5 непотрібних технологій в смартфоні, за які платять мільйони користувачів

  1. Бездротова зарядка. Суть цієї технології полягає в наявність індукційної котушки, вбудованою на задню панель. Опинившись в магнітному полі, вона починає успішно проводити струм.

В перспективі ця технологія дозволить забути про дроти і роз'єми, але зараз в ній трохи сенсу, адже все одно потрібно кабель для приєднання до мережі. До того ж, користуватися смартфоном, який заряджається від бездротової зарядки не так вже і зручно.

Виняток - користування в автомобілі.

  1. Вигнутий дисплей. Звичайно, такий екран ефектно виглядає, але володіє великими недоліками. Його проблематично замінити, а розбити дуже легко. До того ж вигнутість знижує ергономічні показники. А, ремонт такого гаджета точно не сподобається вам по ціні.

5 непотрібних технологій в смартфоні, за які платять мільйони користувачів

  1. Складна конструкція. У повернення моди на "жабки" існує великий недолік. Сучасні смартфони з такою функцією виявилися дуже ненадійними. До того ж, ціна просто величезна, якщо порівнювати із звичайними смартфонами. Це плата за інновації, які не так вже й потрібні користувачеві.
  2. 8К-відео. Функція запису в такому форматі виникла у багатьох сучасних моделях. Однак на практиці виявляється, що принципової переваги в запису відео такої якості немає, зате проблем предостатньо. Наприклад, не кожен телевізор або будь-який інший монітор здатний відображати таку якість картинки через технологічні обмеження. Та й ціна на такі гаджети теж буде захмарною найближчі кілька років.
  3. 5G-модеми. З появою у світі мереж п'ятого покоління виростає бажання придбати смартфон з функцією 5G, щоб на собі випробувати передову технологію. Однак поспішати великого сенсу немає. До того ж, в Україні мережа нового покоління з'явиться в кращому разі через кілька років.

Джерело: znaj.ua


0 комментариев
Сортировка:
Добавить комментарий

IT Новости

Смотреть все