Автобус від похмілля, прокат паломника і викрадення самого себе: 13 сервісів, які вирішують незвичайні проблеми

  • 13 августа, 10:27
  • 4557
  • 0

Автобус від похмілля, прокат паломника і викрадення самого себе: 13 сервісів, які вирішують незвичайні проблеми

Papa - помічники для літніх людей

Американський сервіс допомагає користувачам старше 60 років знайти компаньйонів і помічників серед студентів. «Онуки за викликом» допомагають з домашніми справами, водять літніх людей на прогулянки, вчать їх поводитися з технікою.

Papa - помічники для літніх людей

Викликати такого помічника можна через мобільний додаток, сайт або по телефону. Вартість виклику студента становить $20 за годину, з яких $12 забирає він сам, а $ 8 - сервіс. Щомісяця сервісом користуються близько 600 студентів.

Hangover Heaven - автобус, де лікують від похмілля

Вулицями Лас-Вегаса і Нью-Йорка курсує автобус, який допомагає людям, що страждають від посталкогольний синдрому. В автобусі медики ставлять клієнтам крапельниці з фізіологічним розчином і набором вітамінів.

Hangover Heaven - автобус, де лікують від похмілля

Очолює бригаду власник автобуса, лікар-анестезіолог Джейсон Берк. Вартість послуги починається від $ 99. Крім того, через сайт можна замовити виклик додому або додаткові медикаменти.

Excused Absences - сервіс з доставки вибачень

Американська компанія Excused Absence Network відправляє листи з вибаченнями на поштові скриньки роботодавців або викладачів вузів. Вартість такого листа складає близько $25. У компанії близько 15 тисяч клієнтів на місяць. Також такі сервіси працюють і в Японії. У клієнтів є можливість замовити людину, яка вибачиться за нього особисто.

Human Library - взяти людину напрокат для бесіди

У Великобританії бібліотека пропонує своїм відвідувачам взяти напрокат людину для 30-хвилинної бесіди. Можна поговорити з буддистом і чиновником, бездомним і далекобійником, атеїстом і мусульманином.

Human Library - взяти людину напрокат для бесіди

"Ми працюємо відповідно до принципу, що надмірна жорстокість і агресія виникають між людьми, які не знають один одного. Human Library може зблизити людей, які навряд чи зможуть зустрітися іншим способом. Ми хочемо показати, що не кожен мусульманин хоче підірвати вас, не кожен поліцейський - головоріз." - стверджуэ Ронні Ейберджел, засновник Human Library

Ultime Realite - викрадення самого себе

Французька компанія Ultime Realite пропонує організувати власне викрадення. Ціна послуги - $ 1000. В основний пакет включені викрадення незнайомцями, зв'язування і доставка з кляпом у роті. Потім «бранців» поміщають в темний підвал на чотири години.

Розширені пакети включають в себе індивідуальні послуги, такі як погоня на човнах і викрадення на вертольоті. Власник бізнесу Джордж Кексус відзначав, що компанія виконує мінімум два замовлення кожен день. 

Famousforaday - стати знаменитим на день

Famousforaday - стати знаменитим на день

Сервіс для тих, хто завжди мріяв про славу. «Найміть нас на один день і отримаєте відчуття слави», - сказано в описі. При замовленні послуги людину будуть постійно переслідувати фотографи і журналісти. Папарацці зніматимуть клієнта, а потім віддадуть фотографії та відео.

Poop911 - прибирання за собаками

Творець сервісу Меттью Осборн почав пропонувати свої послуги з прибирання за собаками, поки ті на прогулянці. Власникам домашніх вихованців сподобалося перекладати нечистоплотні завдання на плечі найманих працівників.

Через кілька місяців у Осборна вже працювало сім осіб. Ціна послуги - 10$. Сьогодні сервіс Poop911 працює в 60 містах 30 штатів.

Magic - виконання бажань

Сервіс Magic дозволяє користувачам отримувати все, що вони хочуть. Для цього необхідно написати своє бажання і номер телефону. Якщо в повідомленні немає протизаконного, то Magic це постарається виконати.

З клієнтами зв'язується оператор, через якийсь час замовлення буде готовий. Поки сервіс працює тільки в США. У суму, яку платить клієнт, входить вартість замовленого товару, доставка і невелика націнка за послугу самого сервісу.

Amish Uber - таксі з конем і каретою

Представник громади амішів Тімоті Хохстедлер з Мічигану запустив в околицях села Колон аналог Uber. Для перевезення пасажирів використовується карета з кіньми. Громади амішів, як правило, живуть в ізоляції і відмовляються від сучасних технологій.

Щоб зловити таксі, потрібно голосувати близько дороги, так як використання смартфонів заборонено. За $5 Хохстедлер готовий підвести місцевого жителя або туриста до будинку або прокатати по околицях села.

Pagador de Promessas - прокат паломника

Послугу придумав португалець Карлос Гіл, 52-річний агент з нерухомості. Він вирішив здавати в оренду самого себе. Гіл виконує функції паломника, котрый крокує до святих місць. Два рази на рік чоловік пішки йде з міста Каркаіса в місто Фатіма: там за переказами 13 травня 1917 роки Діва Марія з'явилася трьом дітям-пастухам.

Pagador de Promessas - прокат паломника

Замовники доручають Карлосу Гилу прийти туди і озвучити їх молитви. Дорога в 160 км займає два тижні. При цьому з кожного міста, де зупиняється Карлос, він відправляє листівки своїм замовникам. Вартість послуги - € 2500. Якщо клієнт хоче, щоб він повз на колінах протягом останніх 400 метрів своєї подорожі, вартість підвищується.

Гіл стверджує, що не отримує прибуток, а плата, яку він стягує, компенсує тільки його витрати і час, який він втрачає без роботи. Замовити послуги Карлоса можна з будь-якої точки світу, він приймає до оплати кредитні карти.

Жіноча кімната для плачу в японському готелі

У Токіо, в готелі Mitsui Garden Yotsuya, з'явилися спеціальні «номера плачу» для жінок. Керівництво готелю вважає, що подібні номери дозволять подолати емоційні переживання і зняти стрес.

У номерах - багато спеціальних серветок для витирання сліз і колекція сумних фільмів і коміксів, які допоможуть жінкам заплакати. Особливою популярністю користуються фільми «Форрест Гамп» і «Хатіко». Вартість проживання становить $94 за ніч. Також можна орендувати за $65 чоловіка, з яким можна поплакати.

Family Romance - сім'я напрокат

Family Romance - сім'я напрокат

У компанії Ишии Юічі працюють близько 1200 акторів. Кожен з них готовий стати для клієнта ким завгодно: чоловіком, кращим другом або родичем на похоронах. Для людей, які втратили мотивацію, є можливість найняти людину, яка їх буде постійно лаяти. Сам Юічі найчастіше виступає в ролі чоловіка. За дев'ять років він «був одружений» більше сотні разів. Найняти актора в середньому обійдеться в $ 50 в годину.

70% прибутку Family Romance отримує з замовлень «на один раз», інші 30% - з тих випадків, коли між клієнтом і актором встановлюються відносини довжиною в місяці і роки.

Snugglebuddies - замовлення обіймів

Творці компанії Snuggle Buddies впевнені, що обійми піднімають рівень гормону радості і знижують стрес. На сайті можна вибрати анкету професійної емммм "обнімательки", що сподобалася по фото або самопрезентації, і зробити замовлення.

Послуга коштує $60-80 на годину. Дозволені лише обійми. До тих, хто не бажає виконувати цю умову, дівчина має право застосувати газовий балончик або електрошокер. З дівчиною можна розмовляти, до того ж багато з них мають диплом психолога.


0 комментариев
Сортировка:
Добавить комментарий

IT Новости

Смотреть все