Інструменти для професійної розробки під Android

  • 4 сентября, 12:39
  • 4713
  • 0

У цій статті ми поділимось деякими з найкращих інструментів для збільшення продуктивності розробки і створення додатків під Android. 

FlowUp

Цікавий інструмент для Android, який дає можливість вам відстежувати спільну продуктивність вашого додатку і отримати докладні відомості про головні показниках продуктивності, наприклад FPS, витрати пам'яті, використання ЦП та інше.

Stetho

Stetho - бібліотека з відкритим кодом, створена Facebook. Призначена для швидкої налагодження програми. Завдяки бібліотеці, додаток виглядає як веб-сайт. За допомогою інструменту Chrome DevTools ви можете легко переглянути ієрархію додатку, відстежувати мережеву активність, управляти базою даних SQLite, моніторити загальні налаштування.

JRebel for Android

JRebel - це інструмент, покликаний позбавити від проблеми повторного розгортання програми під час розробки, тобто він заощадить вам багато часу.  Оскільки JRebel вміє завантажувати ресурси прямо з робочого простору, то відпадає потреба збирати повний архів програми (JAR / WAR / EAR). Залишається тільки скомпілювати змінений код, що займає набагато менше часу, ніж повна збірка архіву.

Gradle Please

У разі якщо ви використовуєте Gradle у вигляді вашої системи збирання в Android Studio, то вам надається можливість додати будь-яку зовнішню бібліотеку в власний проект тільки одним рядком коду. 

Як отримати цей рядок? Даний  інструмент вам в цьому допоможе.

Android Asset Studio

Це колекція простих у використанні інструментів для створення всіляких типів значків (значків пуску, сповіщення, загальних, ярликів додатків), які вам знадобляться при розробці додатків під Android.

LeakCanary

LeakCanary - це найпотужніший інструмент виявлення витоку пам'яті, створений Square, що робить важку і, власне кажучи, трудомістку роботу з виявлення витоку пам'яті. Також, при правильному налаштуванні, він автоматично почне надсилати для вас повідомлення, коли витік пам'яті трапиться в вашому додатку з абсолютним трасуванням стека.

DryRun

Дійсно потрібний і інноваційний інструмент, який дозволяє вам протестувати будь-яку бібліотеку Android, розміщену в онлайні, всього за кілька секунд. Даний інструмент з легкістю випробує різні бібліотеки фактично без зусиль.

Slides Code Highlighter

Розробники часто змушені демонструвати код на технічних переговорах або просто показувати якусь частину коду іншому розробнику. Тут потрібний данний інструмент: він перетворює ваші нудні куски коду в прекрасно виділений і презентабельний фрагмент.

InstaBug

Instabug дає змогу мобільним командам випускати додатки з упевненістю за допомогою вичерпних звітів про помилки та збої, опитування в додатках та відгуки користувачів у режимі реального часу. Отримуйте консольні журнали, мережеві журнали та візуальні кроки для відтворення проблеми; що заощаджує ваш час на дослідження, діагностику та вирішення проблем.

Takt

Невелика бібліотека, яка дає можливість застосовувати для ревізії FPS вашого додатку в період його налагодження. Як не дивно, практично краще ловити помилки на етапі розробки, а ще, дійсно, не дозволяти вашим користувачам скористатися поганим додатком.

Інструменти для професійної розробки під Android допоможуть підвищити продуктивність вашої розробки.

 Рекомендуємо по розробці під Android:


0 комментариев
Сортировка:
Добавить комментарий

IT Новости

Смотреть все