Ще один клон Instagram? Власники TikTok запустили нову соцмережу Whee

  • 23 июня, 10:54
  • 3915
  • 0

Творець TikTok ByteDance без гучних анонсів запустив нову програму під назвою Whee. Воно дозволяє ділитися своїми фото з друзями.

Цього місяця ByteDance, материнська компанія TikTok, запустила нову програму під назвою Whee. В описі програми вказано, що це «соціальна програма, створена для підтримки зв'язку з близькими друзями в спонтанні моменти життя».

"Робіть і діліться фотографіями в реальному житті, які бачать тільки ваші друзі, що дозволить вам бути самим собою", - додає автор програми.

Артем Русаковський, який першим повідомив про запуск програми на X (Twitter), стверджує, що він доступний на десятці ринків, але не в США, і не в Україні. Android Authority пише, що завантажити програму можливо, але при спробі входу з'явиться помилка, що підтверджує, що програма не підтримується в регіоні. Google Play повідомляє, що програма завантажена лише понад 50 разів.

На скріншотах, наданих авторами програми, можна побачити, що вона схожа на інтимну версію Instagram. Контент доступний лише друзям, також тільки друзі можуть коментувати та ставити лайки.

Нагадаємо, новий додаток з'явився невдовзі після того, як компанія запустила TikTok Notes. Ця програма, натхненна Instagram, також зосереджена на публікаціях фотографій.


0 комментариев
Сортировка:
Добавить комментарий

IT Новости

Смотреть все