Startup Wise Guys випустив 12 українських стартапів у межах акселераційної програми

  • 2 мая, 08:52
  • 2055
  • 0

Акселераційний фонд Startup Wise Guys випустив 12 українських стартапів у межах Growth Ukraine Acceleration. Програма підтримує приватні компанії та підприємців, що працюють в Україні, пишуть організатори в пресрелізі. 

  1. Кількість заявників на участь в Growth Ukraine у шість разів перевищувала кількість місць. Акселераційну ініціативу розробили тільки для українських стартапів, задля посилення їхньої присутності на європейському та світовому ринках. 
  2. Відібрані бізнеси налічують 319 співробітників, які переважно працюють в Україні. Вони генерують понад €550 000 щомісячного доходу та залучили понад €2 млн фінансування. 
  3. Стартапи отримували індивідуальне керівництво та менторську підтримку від понад 100 міжнародних експертів протягом чотирьох місяців. До того ж програма містила бізнес-діагностику, продуктивні тижні, маркетингову інженерію та дизайн продукту.
  4. Офіційний випускний відбувся 16 квітня в кампусі Google for Startups у Варшаві.

Детальніше про випускників акселераційної програми 

  1. InVisionary Box — це SaaS-рішення, що пропонує гейміфікований досвід на основі доповненої реальності для підвищення залученості клієнтів в офлайні. InVisionaryBox — це рішення для залучення клієнтів і впізнаваності бренду.
  2. KYCaid — розробляє автоматизовану обробку документів, вилучення даних і валідацію на основі внутрішніх алгоритмів комп’ютерного зору та штучного інтелекту для сегментації документів.
  3. PLATMA — платформа, яка допомагає малому та середньому бізнесу оминути ІТ-розробників та автоматизувати свої бізнес-процеси без ІТ-навичок. PLATMA — це наступна ера розвитку платформ для розробки з низьким/нульовим кодом, яка базується на реальному підході декларативного програмування.
  4. Revisior — це комплексний сервіс зворотного зв’язку та NPS. ІТ-сервіс, який дозволяє збирати зворотний зв’язок, обробляти та аналізувати рівень обслуговування з кожної точки контакту з клієнтом, а також пропонувати шляхи розв’язання проблем.
  5. Spendbase — платформа для компаній для оптимізації витрат SaaS, хмарних сервісів і корпоративних карток.
  6. xTiles — розробляє універсальну платформу, яка допоможе творцям збирати та обробляти інформацію в одному місці у візуальній формі.
  7. BannerBoo — інструмент для швидкого та простого створення реклами для рекламних платформ і соціальних мереж. Без кодування.
  8. BazaIT – платформа для підбору персоналу у сфері IT. Вакансії в ІТ-компаніях, зрозумілий зворотний зв’язок і спільнота, що підтримує.
  9. Effy AI — це інструмент огляду продуктивності співробітників на основі штучного інтелекту та 360-градусний інструмент зворотного зв’язку для команд і малого та середнього бізнесу.
  10. IntelSwift — інтеграція ШІ без коду для бізнесу, включно з прогнозним обслуговуванням, виявленням аномалій, аналізом даних і чат-ботами зі штучним інтелектом.
  11. Knopka — вдосконалена система викликів для лікарень і будинків для літніх. Сповіщає медсестер і допомагає їм миттєво реагувати.
  12. Tur.ai — інструмент для автоматизації бізнес-процесів за допомогою штучного інтелекту. Адаптований до контексту організації.

Що відомо про Startup Wise Guys

Startup Wise Guys — один з акселераційних фондів в Європі та Африці, з портфелем з 400+ стартапів на ранніх стадіях у B2B SaaS, Fintech, кібербезпеці, XR, Sustainability та інших галузях. З моменту запуску першої програми у 2012 році Startup Wise Guys створив спільноту з 850+ засновників 71 національності та має 15 успішних виходів зі свого інвестиційного портфелю. Портфоліо Startup Wise Guys включає такі стартапи, як Bolt, Jeff App, Planet42, Katana, Ready Player Me та інші. Startup Wise Guys був визнаний кращим акселератором на Global Startup Awards 2023.

Startup Wise Guys є інвестором на ранніх стадіях в українській стартап-сцені. Підтримав 42 стартапи в Україні, включно з 14 інвестиціями, зроблених в українські стартапи з лютого 2022 року. Startup Wise Guys був визнаний найкращою акселераційною програмою в Україні у 2023 році.


0 комментариев
Сортировка:
Добавить комментарий

IT Новости

Смотреть все