Список безкоштовних курсів, спрямованих на навчання роботі з штучним інтелектом та ChatGPT

  • 17 августа, 13:57
  • 4811
  • 0

Якщо ви бажаєте йти в ногу з прогресом, рекомендуємо ознайомитися зі світом штучного інтелекту, його можливостями та інструментами, якомога швидше. Ось перелік безкоштовних курсів зі штучного інтелекту, які допоможуть вам зробити перший крок у засвоєнні такого захоплюючого аспекту сучасності.

  1. Початок роботи з ChatGPT

    Україномовний навчальний курс, розроблений українською платформою онлайн-навчання Prometheus, спрямований на осіб, які вже чули про ChatGPT, але бажають глибше познайомитися з його можливостями. Ваш викладач - Олександр Краковецький, доктор наук, головний виконавчий директор компанії DevRain.

    Учасники курсу дізнаються, як ефективно використовувати ChatGPT для розв'язання різноманітних задач у різних галузях, таких як робота, наука, бізнес та інше. Крім того, вони зможуть освоїти навички створення запитів, використовуючи принципи prompt engineering (ефективні методи формулювання запитів для штучного інтелекту). По завершенні всіх завдань учасники отримають сертифікат, підписаний викладачем, який підтверджує їх участь у курсі.

  2. Introduction to Machine Learning

    Основний курс з машинного навчання від Google містить набір 25 відеолекцій, що представлені дослідниками компанії, а також більше ніж 30 практичних завдань, які включають аналіз реальних випадків. Загальний час для проходження курсу становить 15 годин. Учасники зможуть детально розібратися в тому, як машинне навчання відрізняється від традиційного програмування, як ефективно подати власні дані для навчання програми, як будувати глибокі нейронні мережі та інші ключові аспекти.

  3. Штучний інтелект для всіх

    Мова навчання - англійська, з наявністю субтитрів українською мовою. Курс, розміщений на платформі Coursera, розроблений спеціально для тих, хто тільки починає вивчати тему штучного інтелекту і не володіє технічними знаннями. Він включає чотири модулі, які дозволяють освоїти необхідну термінологію, вивчити процес побудови проектів зі штучним інтелектом та їх впровадження в компаніях, а також зрозуміти вплив штучного інтелекту на суспільство та інші аспекти.

    Загальна тривалість курсу становить близько 10 годин. Після успішного завершення, учасники можуть додати сертифікат до свого профілю на платформі LinkedIn.

  4. Курси від Udemy

    Збірка навчальних матеріалів, що складається з коротких уроків та повноцінних курсів з вивчення штучного інтелекту. Серед доступних можливостей - освоєння навичок пошуку необхідних зображень, створення голосового асистента, імплементація інструментів штучного інтелекту в роботу та повсякденне життя. Мова навчання - англійська.Для того щоб розпочати навчання, необхідно створити акаунт або увійти на платформу Udemy.

0 комментариев
Сортировка:
Добавить комментарий

IT Новости

Смотреть все