ТОП-10 трешових ігор для виносу мізків

  • 25 августа, 13:26
  • 4719
  • 0

Якщо все навколо нудне і сіре – додай в життя трохи трешу. А саме трешових ігорульок, через які ти не залишиш свій ноут у спокої. Ось тобі 10 залипалок на випадок хронічно поганого настрою.

«Stubbs the Zombie in Rebel Without a Pulse»

«Stubbs the Zombie in Rebel Without a Pulse»

Гра в жанрі екшн від третьої особи. У неї милий сюжет, та вона повна гидких та трешових методів проходження. Гра має цікаву передісторію: головного героя Стаббса застрелив батько його коханої. Нещасний закоханий воскрес із мертвих, став зомбі й вирішив мститись усьому місту та шукати свою кохану. Найвеселішими моментами гри є атаки Стаббса – замість звичайної зброї він використовує частини свого тіла: відірвану руку, підшлункову залозу якою залюбки кидається, голову, а також потужне випускання газів, що є наслідком гниття мізків.

«Postal»

Шутер від третьої особи. Та не зовсім звичний, адже ця гра будь-кого здивує своїм сюжетом та способом виконання завдань, які спершу здаються ну надто легкими. Головний персонаж цього шутера – Чувак. У нього є хобі – вбивати людей уміло і нестандартними методами. Тут ти можеш використати кота замість глушителя для автомату або ж просто бігати локаціями та стріляти у все, що рухається.

«Dead Rising»

Жанрова суміш з екшена, квеста та хорору, суть якої не померти від навали зомбі. Головний герой – Френк Уест, який просто попадає не у те місце, не у той час й має лише 72 години, щоб вибратись з міста мертвих. Та це не звичайний зомбі-хорор, тут ти можеш дати волю власній фантазії – зброєю проти цілої орави зомбі може стати будь-який предмет, який можна знайти у локації. Хочеш таранити ходячих трупів дитячим візочком чи головою з опудала лося? Вперед і з піснею.

«South Park: The Stick of Truth»

«South Park: The Stick of Truth»

Рольова гра, у якій навіть описати сюжетну лінію буде важко. Тут є усе: прибульці, розборки між підлітками, гноми, які крадуть труси та зомбі-нацисти. Що, як не це, потрібно для того, щоб розгрузити мізки і розбавити сірі будні? А ще, ця гра особливо сподобається фанатам мульт-серіалу South Park, адже виконана у його стилі й по всіх канонах.

«Goat Simulator»

Гра-симулятор, що наробила багато шуму серед геймерів та любителів трешаку .Уяви, що ти безсмертна коза, а мета усього твого життя – завдати якомога більшу шкоду місту. Чому саме цей симулятор? А де ти ще зможеш руйнувати все і вся без будь-якої шкоди своєму персонажу, літати в космос та просто творити усе, що душа забажає?

«Super Meat Boy»

Платформер, що досі тримається у популярних, коли більшість залипалок такого ж типу давно відійшли. А що, власне, з цією грою не так? Просто цей платформер серед геймерів був визнаний неймовірно складною грою, адже більшість летсплейщиків, що намагалась пройти її на камеру, зазвичай радили після такого стресу взагалі не відкривати цей жах для психіки. Щодо сюжету, то головний герой – Meat Boy (М’ясний хлопець), який рятує свою подругу Bandage Girl (Дівчину-пластир) від анти-героя Dr.Fetus (Доктора Зародка). Ну хіба не інтригує?

«Getting Over It with Bennett Foddy»

Складна й, водночас, нестандартна гра. Головного героя звуть Діоген і він не надто любить розмовляти. Зате йому подобається підніматись на гори у казані чіпляючись за різноманітні предмети молотом. Чому саме у казані? Навіщо використовувати для цього молот? Про це сюжет мовчить. Зате ти можеш спробувати випробувати свою нервову систему на міцність та пройти цю гру не розгромивши клавіатуру!

«The Binding of Isaac»

«The Binding of Isaac»

Екшн з елементами шутера. Його суть у тому, що головний герой Ісаак ховається у підвалі власного дому, тому що його матері «голос Божий» сказав убити свого сина. І ти повинен пройти усі рівні підвалу вбиваючи істот слізьми дитини, щоб вибратись назовні та врятуватись. Насправді гра зачіпає доволі багато соціальних проблем, проте сама суть її здається достатньо трешовою для нашого топу.

«OсtoDad»

Маловідома бродилка про звичайну американську сім’ю, де завдання головного персонажа абсолютно стандартні: сходити в магазин, поспілкуватись з дітьми й таке інше. Що з нею тоді не так? Вся фішка у тому, що головний герой – восьминіг, який старається прикидатись людиною і робить все можливе, щоб його не розпізнали. Кльовий сюжет повеселить і змусить залипнути надовго.

«Genital Jousting»

Наш очевидний фаворит по трешовості. Як і у «OktoDad», ти повинен жити звичайним життям, лікувати депресію, шукати своє кохання, ходити на роботу, але…будучи статевим органом. Твого персонажа звуть Джон і він невдаха, який понад усе хоче стати успішним. Просто завантажуй і відпочивай мізками. Ще плюси – фізика у цій грі відмінна, а озвучка ще краща.

Джерело: lviv.com


Теги: отдых игры
0 комментариев
Сортировка:
Добавить комментарий

IT Новости

Смотреть все