Топ-8 мобільних інструментів тестування для QA Engineers

  • 18 января, 15:24
  • 5777
  • 1

Понад 5 мільярдів людей на планеті мають свої телефони, більшість з яких – смартфони. 

Користувачі проводять час  у безлічі застосунків: іграх, соцмережах, месенджерах. Розробники знають, що чим активніше користувачі використовують додаток, тим менше багів повинно бути  в первинному варіанті програми. В такому випадку, важливо впровадити кращі практики тестування застосунків. У нашій статті ми розробили перелік кращих інструментів для роботи тестувальників програмного забезпечення. 

Espresso 

Інструмент для автоматизації тестування Android-застосунків, який дозволяє писати елегантні, добре інтегровані UI-тести. Його можна використовувати як для black box-тестування, так і з чітким розумінням коду. Простота фреймворку дозволяє прискорити роботу тестів.

Robotium

Цей фреймворк з відкритим кодом відмінно підходить для великих бюджетів. Тут є все: автоматизовані процеси, сумісність з Android, швидкість і надійність. 

Ranorex Studio

Один з найпопулярніших інструментів для автоматизації iOS. Він допомагає інтегрувати тести з CI, використовувати тест на декількох пристроях та відстежувати безліч об'єктів відразу. Ви також можете зберігати будь-які зміни в макеті та використовувати їх повторно завдяки RanoreXPath.

TestFairy

Гарне рішення для великих проєктів завдяки автоматизації і можливості дізнаватися про проблеми. Фреймворк також дозволяє коригувати швидкість і розміщення. Основна перевага фреймворку в його високому рівні безпеки.

Xamarin. Calabash

Цей BDD-фреймворк, який використовує мови Gherkin і Ruby для написання тестів, стане у нагоді навіть для новачків у програмуванні. Зазвичай, фреймворк використовується для тестування мобільних застосунків. 

Xamarin – це структура, побудована на Calabash. Він використовує різні мови, такі як C# і .NET, завдяки чому може працювати на Android iOS. 

Його також можна використовувати для розробки, тоді як Calabash –- тільки для тестування.

UI Automation

Якщо ви шукаєте офіційний інструмент тестування Apple, вам потрібен саме UI Automation. Фреймворк використовується для black box-тестування за допомогою API, визначеного Apple – це ідеальний інструмент для будь-яких DevOps на базі iOS.

UI Automator

Цей фреймворк на базі Android вирізняється функціональним тестуванням між застосунками внаслідок великої кількості різних API. Ви можете використовувати його для black box-тестування з безліччю додаткових можливостей, наприклад, застосунком  для аналізу інтерфейсів.  

Vysor

Розширення для Chrome,  яке виконує функцію дзеркального застосунку, що зображує програму з вашого Android на комп'ютері.

Vysor дозволяє додавати тексти та записи екрану. Таким чином, Vysor усуває кілька проблем, які виникають під час тестування на мобільних гаджетах, включно з тими , що постачаються з використанням екранної клавіатури для друку. Підійде не тільки компаніям, але і фрилансерам, що працюють віддалено. 

Висновок

Кожен фреймворк із нашого списку має  унікальні та особливі функції. Ми радимо вивчити можливості кожного фреймворку окремо і вибрати той, який найбільш підходить вашому проєкту. 

Приєднуйтесь до потужної QA-команди та працюйте freelance чи віддалено над проєктами EPAM Anywhere.


1 комментарий
Сортировка:
Добавить комментарий
Iryna Vernik
Iryna Vernik 2021, 2 февраля, 17:23
0

Сіріслі, ви не згадали про appium?


IT Новости

Смотреть все