В Nvidia на співбесіді з українським айтівцем говорили російською. Що було далі

  • 26 октября, 06:01
  • 4601
  • 0

В Nvidia на співбесіді з українським айтівцем говорили російською.

Айтівець Володимир Стойко з Тернополя розповів, як намагався отримати роботу в американській компанії Nvidia. Для цього він пройшов кілька етапів відбору і після співбесіди, яку один з директорів хотів провести російською мовою, отримав відмову.

Айтівець Володимир Стойко розповів, як намагався отримати роботу в Nvidia.

Одним з етапів конкурсу на посаду у Nvidia було завдання на програмування, на виконання необхідно було приблизно чотири години, розповів Стойко на своїй сторінці в X.

«Якщо чесно, я б швидше пішов на годинну співбесіду кодити онлайн. Особливо з урахуванням того, що маю досвід де за домашнє завдання взагалі платять за якимост символічнаим рейтом 20$/год. Але ринок, певне, такий, що можуть собі дозволити», – зазначив айтівець.

За його словами, він працював над завданням половину часу через те, що його перервали терміновою роботою, і відправив у Nvidia те що встиг зробити. Стойко вважає, що таке завдання розробили, швидше, для перевірки серйозності намірів кандидата, а не його професійності.

Чоловік розповів, що компанія не відповідала йому чотири дні й він вже подумав, що не пройшов конкурс.

«Краще б не відповідали. Відповіли, призначили ще один етап співбесіди з якимось там директором Джеком (імʼя змінене). Приходить “Джек”:

– Здраствуйтє, Владімір, мєня слишна?

– Let’s switch to English.

– А чєво так? Парускі нє панємаєтє? Ілі прінципіальна нє хатітє разгаварівать?

Дивлюся на LinkedIn звідки цей «Джек» – Nvidia Israel», – розповів айтівець.

Після співбесіди українця на роботу не взяли

«Прийшла відмова. Сподіваюсь, що крім того, що я не підійшов їм по скілах, на рішення повпливало також те, з яким презирством я дивився на цього Джона (Джека – ред.), коли він зрозумів, що я не говоритиму з ним російською», – написав Стойко та додав, що за власними відчуттями, виконав технічну частину завдання на 4,5 з 5 балів.

«Завдання на програмування можна було зробити краще. Я помилково думав, що буде стандартно – я пишу код, потім обговорюємо цей код. Я пропоную покращення наживо і додаю їх, аби показати, що це справді я писав. По факту код просто перевірили без дзвінка і розписали, які в ньому помилки. Більшість помилок мені були відомі і я сподівався пояснити, як це покращити, на дзвінку», – зізнався айтівець та додав, що попросив у компанії розширений фідбек. Проте він його так і не отримав.



0 комментариев
Сортировка:
Добавить комментарий

IT Новости

Смотреть все