Відпустка для ChatGPT, «Київстар» та НЛО. Над якими мемами сміялися українці у 2023 році

  • 23 декабря, 07:01
  • 3959
  • 0

Якщо погортати стрічку соцмереж, то можна помітити, що в українських користувачів є два стани – донатити на ЗСУ та робити меми. І так, одне іншому не заважає і навіть допомагає почуватися хоч трішки краще. У 2023 році народна мемотворчість поповнилася актуальними темами: від «Київстару» до… НЛО (так-так, навіть це обговорювали).

Тож ми вирішили зібрати перли української інтернет-спільноти, над якими сміялися цього року. Згадаємо навіть метро «Теремки» та появу ChatGPT в Україні. А також зібрали завжди актуальне про робочі будні в ІТ (і не тільки).

«Київстар», ти де?

Почнемо з хакерської атаки на «Київстар», від якої тільки недавно оговталися українські абоненти та сама компанія. І так, навіть попри відсутність інтернету, меми швидко потрапили в соцмережі.

«Виходячи з човна, не залишайте своїх речей!»

Продовжуємо йти по наболілому, тепер для киян і гостей столиці. З 8 грудня припинили рух метро між станціями «Деміївська» та «Теремки» через підтоплення тунелів. «Затопило» і соцмережі:

Куди ж без технологій

У 2022 році відбувся запуск ChatGPT, але українцям довелося зачекати до лютого 2023-го, поки компанія відкриє доступ і тут. Звісно, реакція мемотворців на довгоочікуваний запуск чат-бота в Україні не змусила себе чекати.

Також цього року з’явилася нова соцмережа Threads від Meta. Однак, багатьом програма ну дууже нагадала Twitter (ой, тепер – X).

Що то було?

Наприкінці квітня у Києві ввечері перед повітряною тривогою мешканці бачили яскравий спалах у небі. З-поміж усіх версій події користувачам соцмереж найбільше сподобались НЛО та збиття супутника.

Неймовірний світ очима джуна

Як і обіцяли, додамо меми про роботу. Почнемо, як і в кар’єрі, з джунів.

І на десерт – меми зі світу ІТ і не тільки.


0 комментариев
Сортировка:
Добавить комментарий

IT Новости

Смотреть все