Виробник Nokia планує випустити розкладний телефон у стилі Барбі

  • 26 февраля, 12:00
  • 4094
  • 0

Фінська компанія Human Mobile Device (HMD), яка вже вісім років продає смартфони під брендом Nokia, створює телефон у стилі Барбі разом з Mattel. Про це пише The Verge.

  1. Телефон планують показати в липні. Очікується, що це буде звичайна «жабка», а не сучасний смартфон. Хоча про технічні характеристики, функції та ціну поки не повідомляють.
  2. Керівник відділу маркетингу HMD Адам Фергюсон розповів, що це буде абсолютно новий пристрій.

У вересні HMD заявляли, що планують відійти від виробництва виключно продукції під брендом Nokia та продавати пристрої під власним ім’ям, а також співпрацювати з новими партнерами. Mattel стала першим таким партнером і, як каже Фергюсон, не останнім. Також він заперечив, що HMD розглядає інші бренди через зниження популярності Nokia. 

«Справа зовсім не в тому, що ми вважаємо, що потужність цього бренду зменшилася. Просто з погляду бізнесу ми маємо можливість зробити більше… з цією мультибрендовою стратегією», – прокоментував керівник.

Окрім телефону Барбі влітку мають вийти ще дві цікавинки від фінської компанії – новий ретро-телефон під брендом Nokia і смартфон під брендом HMD.

м – фінська корпорація, яка працює в галузі комунікаційних та мережевих технологій, була заснована ще у 1865 році як завод із виробництва паперу. Nokia давно відома як виробник мобільних телефонів, а наразі залишається одним зі світових лідерів у галузі мережевого обладнання.

3 вересня 2013 офіційно оголошено, що основне виробництво Nokia придбала корпорація Microsoft. Сума загальної угоди становила €5,44 мільярда. 18 травня 2016 року Microsoft повідомила про продаж бізнесу мобільних телефонів і бренду Nokia фінській HMD Global.


0 комментариев
Сортировка:
Добавить комментарий

IT Новости

Смотреть все