Як професійно вигоріти без смс та реєстрації

  • 2 ноября, 11:39
  • 4704
  • 0

Хто ж не мріє перетворитися на офісний планктон з погаслим поглядом та постійно отримувати у свою сторону коментарі про чудовий косплей головного безіменного героя “Бійцівського Клубу”? Пропонуємо кілька (НЕ)корисних порад, які допоможуть тобі досягти мішків під очима кольору “Вантаблек” та волі до життя лемінга.

Що ж, друже, якщо ти твердо вирішив зруйнувати своє життя та здоров’я та плануєш стати працівником місяця будь-якою ціною, уважно виконуй наші поради:

Як професійно вигоріти без смс та реєстрації

1. Став недосяжні цілі

Стати головою відділу до кінця місяця? Довести до кінця самостійно проект, який потребує мінімум трьох людей? Допомагати усім і кожному з колег? Чому б і ні. Якщо поставити собі високі цілі, то обов'язково вийде їх досягти, чи не так? Тоді бос точно помітить старання, а співробітники оцінять розум і відданість справі. Недосяжність цілей просто змусить тебе працювати краще і докладати більше зусиль до їхнього втілення, а після такого обов’язково слідує винагорода. Принаймні цього нас навчили історії успіху, бізнес-коучі та голлівудські фільми.

2. Забудь про неробочий час

У добі аж 24 години, а ти витрачатимеш лише третину для такої важливої частини життя як робота? Нераціонально і непродуктивно. Після ранкового пробудження поспішай перевіряти робочу пошту з телефону, у маршрутці переписуйся з проджект-менеджером, і не забудь взяти кілька завдань додому. Так ти можеш звільнити цінний час на виконання ще більшої кількості завдань!

3. Робота — твій спорт, торт та коханка

Пробіжки до трамвая цілком достатньо, щоб тримати твоє тіло та баланс гормонів у нормі. Взагалі, інтелектуальна праця спалює калорії, тому можна навантажити себе ще більшою купою роботи. Це для тренування! Та і тобі не знадобиться слідкувати за фігурою, якщо харчуватимешся з доставки піци чи кебабів. Усі британські вчені довели давно, що це суперфуди. 

Не забувай, що єдиними людьми, з якими ти маєш право спілкуватися, є колеги з роботи та кур’єри, які приносять тобі ті самі кебаби. Жодних дружніх чи романтичних стосунків — вони забирають забагато часу та енергії, які можна було б витратити на просування кар’єрними сходинками.

4. Не витрачай час на сон

Час є важливим ресурсом, який треба щедро витрачати тільки на роботу. Все інше може почекати до пенсії. У тому числі і сон. 8 годин безцільного лежання у напівмертвому стані не варті втрати підвищення, а ясність розуму можна відновити п’ятою кружкою кави.

5. Не смій нити!

Ніхто і ніколи не повинен дізнатися, що ти втомився, і в тебе не вистачає сил навіть помріяти про відпочинок. Вони ж, не дай боже, можуть подумати, що ти розгубив усі свої амбіції та став непрацездатним! Це стосується не тільки колег, але і рідних та друзів (хоча ти мав вже їх позбавитися, щоб не заважали працювати), бо почнуть ще сипати своїми приставучими “Та відпочинь”, “Можеш спробувати хоча б пів години не говорити про роботу?”, “Це просто робота, знайдеш нову”. Тримай усе у собі, і древній бог Трудоголікс нагородить тебе за відданість і витримку.

Сподіваємося, ти візьмеш до уваги поради та будеш робити рівно навпаки, адже ніщо не може бути гіршим для твого кар’єрного та творчого просування, ніж постійні втома, емоційна пустка та інтелектуальне виснаження. Професійне вигорання ще нікому не допомагало досягти успіхів, на відміну від раціонального розподілу часу, якісного відпочинку і любові та поваги до себе.

Источник: lviv.com


0 комментариев
Сортировка:
Добавить комментарий

IT Новости

Смотреть все