І сюди дістався. Штучний інтелект генеруватиме смайли на iOS 18

  • 28 мая, 09:01
  • 3795
  • 0

З оновленням операційної системи для iPhone до версії iOS 18 користувачі матимуть можливість генерувати смайли за допомогою штучного інтелекту.

Вже наступного місяця відбудеться довгоочікувана подія Apple WWDC, на якій компанія має представити оновлену операційну систему для iPhone iOS 18. Очікується, що ОС буде прокачана значною кількістю функцій та інструментів зі штучним інтелектом.

Зокрема, як повідомляє відомий інсайдер Марк Гурман із Bloomberg, презентують програмне забезпечення, яке може створювати персоналізовані смайли на основі того, чим користувачі діляться.

Також на івенті, який розпочнеться 10 червня, компанія, ймовірно, оголосить про співпрацю зі творцем ChatGPT, компанією OpenAI. В рамках цієї співпраці компанії, ймовірно, додадуть новий функціонал до браузера Safari, голосового помічника Siri. Можливо, з'являться нові інструменти для редагування зображень та транскрибування голосових записів до тексту.

Раніше NV Техно писав, що стало відомо про переговори Apple із кількома великими гравцями на ринку ШІ-послуг. Окрім OpenAI та Google серед потенційних партнерів називали також Anthropic. Apple також працює над власною моделлю штучного інтелекту, яка оброблятиме запити користувачів безпосередньо на пристрої. Однак поки що ці розробки, за чутками, ще не досить розвинені.


0 комментариев
Сортировка:
Добавить комментарий