Акаунт у Steam не можна залишити в спадок

  • 30 мая, 09:58
  • 3824
  • 0

Ігрова платформа Steam не дозволяє передавати акаунт у спадок, тому після смерті власника облікового запису його ігрова бібліотека стає недоступною для інших. Це стосується сотень ігор, які людина купувала протягом життя.

Користувач форуму ResetEra опублікував відповідь служби підтримки Steam щодо можливості передання права володіння обліковим записом через заповіт.

«На жаль, облікові записи та ігри Steam не можна передавати», — йдеться у відповіді. — Служба підтримки Steam не може надати іншій особі доступ до облікового запису або об’єднати його вміст з іншим обліковим записом. З жалем повідомляємо, що ваш обліковий запис Steam не можна передати за заповітом».

Потенційні лазівки

Є варіант просто передати ім’я користувача та пароль Steam і залишити інструкції, щоб спадкоємці отримали цю інформацію. Проте юридично це не дає їм права на обліковий запис, оскільки суперечить угоді з користувачем Steam.

Якщо ігри завантажені на стаціонарний комп’ютер, спадкоємці можуть мати доступ до них. Проте завантаження на інший пристрій або перевстановлення в разі поломки жорсткого диска буде неможливим.


0 комментариев
Сортировка:
Добавить комментарий