Anker вдосконалили свою популярну зарядку Anker Prime

  • 21 августа, 09:00
  • 3324
  • 0

Можливість заряджати кілька пристроїв від одного зарядного пристрою, включаючи ноутбуки, є однією з багатьох переваг, що стали можливими завдяки переходу від кремнію до компонентів на основі нітриду галію. Але нове покоління GaN зарядних пристроїв з більшою потужністю та USB-портами іноді має труднощі з тим, щоб надійно підключитись у розетку через їхні розміри та вагу.

Новий зарядний пристрій Anker Prime був удосконалений з центром ваги, розташованим ближче до вилки, і товстими текстурованими вилками, які не будуть так вислизати з розетки під вагою зарядного пристрою.

Зарядний пристрій Anker Prime включає два порти USB-C, які можуть забезпечити вихідну потужність 100 Вт, і один порт USB-A з максимальною вихідною потужністю 22,5 Вт. Проте, ця максимальна потужність у 100 Вт є загальною для двох портів USB-C, коли обидва використовуються. При підключенні пристроїв до всіх трьох USB-портів зарядного пристрою його загальна спільна вихідна потужність знижується до 89 Вт, чого все ще достатньо для одночасного заряджання телефону, розумного годинника та навушників.

Anker також анонсувала кілька інших доповнень до своєї лінійки Prime сьогодні, включаючи пару швидких зарядних пристроїв, які мають можливість перемикатися між різними режимами заряджання, розподіляючи пріоритети пристроїв і портів, а також підключення до додатка, яке дозволяє контролювати вихідну потужність з мобільного пристрою.


0 комментариев
Сортировка:
Добавить комментарий