Антиутопічна. Twitter Маска запустив сториз, в яких ШІ розповідає головні новини за день

  • 8 мая, 12:36
  • 1553
  • 0

Окремі користувачі X(Twitter) з підпискою Premium тепер мають доступ до сториз, у яких чат-бот із штучним інтелектом Grok публікує персоналізовані добірки з найголовнішими темами постів останнім часом.

Команда X Engineering оголосила, що власники передплати тепер можуть випробувати новий інструмент – Stories.

«Погляньте, про що говорить світ, за допомогою Stories on X, куратором яких є Grok. Це тепер доступно ... у вкладці Explore», - йдеться у повідомленні.

Історії від Grok зараз доступні для передплатників Premium X. Цей план підписки коштує від 8 доларів США на місяць. У новому розділі користувачі можуть побачити головне, про що писали користувачі, чиї пости користувач бачить у стрічці «Для вас». Туди потрапляє нескінченний потік найрізноманітнішого контенту: популярне на платформі, рекомендації тощо. Новий інструмент, який поки що доступний тільки в додатку на iOS і в веб-версії соцмережі, повинен допомогти користувачам надолужити те, про що говорять на платформі, не витрачаючи багато часу на прокручування постів.

Наприклад, на даному прикладі X можна побачити короткий матеріал, який пояснює, чому напередодні на платформі масово обговорювали Кендріка Ламара, чий трек встановив рекорд на Spotify. Наприкінці повідомлення користувачів попереджають, що Grok створив його, використовуючи пости на платформі і міг помилятися, тому його заяви треба перевіряти.

Ідея X повідомляти новини за допомогою Grok вже стикалася із критикою. На початку минулого місяця чат-бот із штучним інтелектом від компанії Ілона Маска xAI створив новину про сонячне затемнення, ґрунтуючись на жартах у X. Це призвело до поширення фейку про те, що це явище нібито налякало людей і не було пояснено органами влади.


0 комментариев
Сортировка:
Добавить комментарий

Последние статьи

Смотреть все