Assistant повільно йде на пенсію. Google замінила старого цифрового помічника на ШІ-асистента Gemini

  • 26 февраля, 14:34
  • 3751
  • 0

Після останнього регулярного оновлення програми Google Assistant на користувачів чекала несподівана зміна: цифрового помічника за умовчанням змінила нова програма зі штучним інтелектом Gemini.

Нещодавно компанія Google представила окрему програму Gemini для Android. А тепер, схоже, готується замінити своїм ШІ помічником старого цифрового помічника Google Assistant.

Як пише Android Authority, напередодні користувачі помітили, що після автоматичного оновлення Google Assistant піктограма програми змінилася на подвоєну і на перший план вийшла іконка ШІ-помічника Gemini. У той же час, ШІ-помічник став програмою за замовчуванням у Google Assistant з можливістю повернутися до старого інтерфейсу. Assistant можна вибрати своїм помічником у налаштуваннях, тоді піктограма програми також буде змінена.

Відповідні зміни помітили як ті, хто попередньо встановлював Gemini на свої смартфони, так і ті, хто цього не робив. У першому випадку користувачі отримували на своїх гаджетах по суті два ідентичні додатки.

Це може бути першою ознакою того, що незабаром Google повністю відмовиться від Google Assistant на користь свого нового продукту.

NV писав, що раніше цього місяця Google оголосила про впровадження можливості генерувати зображення в її чат-боті зі штучним інтелектом Bard. Генератор зображень від Google двічі потрапляв до епіцентру скандалу: через те, що захист легко обійшли для створення зображень з Тейлор Свіфт після поширення дипфейк-порно зі співачкою, і через те, що інструмент виявився нездатним генерувати зображення з білими людьми. Google тимчасово обмежила створення зображень після останнього інциденту.


0 комментариев
Сортировка:
Добавить комментарий

Последние статьи