А як же битва пошуковиків? Альтман з OpenAI заявив, що не створюватиме копію Google Пошуку

  • 22 марта, 17:08
  • 3760
  • 0

Чутки про те, що OpenAI, яка створила GhatGPT, може випустити власну пошукову систему, ходять не перший тиждень. Гендиректор компанії Сем Альтман відповів, які плани компанії у цій сфері.

Альтман каже, що його компанія не зацікавлена у тому, щоб перемогти Google у пошуковому бізнесі. Під час подкасту з Лексом Фрідманом він заявив, що ідея намагатися створити пошукову систему краще, ніж у Google, «нудна».

«Я не думаю, що світ потрібна ще одна копія Google. Я вважаю це нудним. Я маю на увазі, що якщо питання полягає в тому, чи зможемо ми створити кращу пошукову систему, ніж Google або щось інше, тоді, звичайно, ми повинні люди повинні використовувати кращий продукт. Але я думаю, що це було б дуже недооцінено», - сказав він.

Водночас Альтман зазначив, що OpenAI зацікавлена у наданні людям нових інструментів для взаємодії з інформацією.

"Мене цікавить не те, що ми можемо створити кращу копію пошуку Google, а те, що, можливо, є набагато кращим способом допомогти людям знаходити, діяти та синтезувати інформацію", - продовжив він.

Як писав NV, минулого місяця видання The Information з посиланням на джерела повідомило, що OpenAI працює над інструментом для веб-пошуку, який може стати частиною преміальних функцій чат-бота зі штучним інтелектом ChatGPT, так і окремим продуктом компанії.


0 комментариев
Сортировка:
Добавить комментарий

Последние статьи

Смотреть все