Bard стане Gemini? Розкрито плани Google щодо запуску оновленого чат-бота з ШІ

  • 5 февраля, 14:27
  • 3749
  • 0

З запуском оновленої версії свого чат-бота з генеративним штучним інтелектом, доступною за підпискою, Google, ймовірно, планує змінити назву продукту з Bard на Gemini.

Розробник додатків для Android Ділан Руссел опублікував у X (Twitter) передбачуваний журнал змін, датований 7 лютого. З документа випливає, що з цього дня Google перейменує свій ІІ-проект із Bard на Gemini і запустить платний доступ до покращених версій чат-бота Gemini Advanced. Крім цього, в документі згадується, що незабаром з'явиться програма Gemini для Android.


Передбачається, що Gemini Advanced надасть користувачам доступ до моделі Gemini Ultra 1.0, доступний у більш ніж 150 країнах і буде оптимізований спочатку для використання англійською мовою. У журналі змін також зазначено, що з цим випуском Gemini стане доступним у Канаді, пізніше – у Європі.

Як писав NV Техно, Google вперше анонсувала Bard Advanced у грудні 2023 року разом із презентацією мультимодальної моделі штучного інтелекту Gemini у трьох версіях – Ultra, Pro та Nano.

Було оголошено, що програму тестування нової версії чат-боту Bard Advanced буде запущено на початку 2024 року. У Google стверджували, що чат-бот завдяки Gemini Ultra почне не тільки розуміти, але і вміти взаємодіяти з різними типами інформації, включаючи текст, зображення, аудіо, відео, отримає мультимодальні міркування.


0 комментариев
Сортировка:
Добавить комментарий

Последние статьи

Смотреть все