Блага мета. OpenAI створила ChatGPT для університетів і пообіцяла не красти їх роботу

  • 1 июня, 09:01
  • 3715
  • 0

OpenAI анонсувала ChatGPT Edu, версію ChatGPT, створену спеціально для студентів, науковців та викладачів. Дані ChatGPT Edu обіцяють не використовувати для навчання штучного інтелекту.

ChatGPT Edu включає доступ до GPT-4o, останньої великої мовної моделі OpenAI, яку компанія представила на початку місяця. ChatGPT Edu також матиме значно більші обмеження на кількість повідомлень, ніж у безкоштовній версії ChatGPT, і дозволить університетам створювати власні версії ChatGPT, навчені на їхніх власних даних, ділитися ними в університетських робочих просторах. OpenAI стверджує, що розмови та дані із ChatGPT Edu не будуть використовуватися для навчання моделей OpenAI.

OpenAI каже, що створила ChatGPT Edu після того, як побачила, що Уортонська школа бізнесу, Університет штату Арізона та Колумбійський університет використовують ChatGPT Enterprise.

«ChatGPT Edu розроблений для навчальних закладів, які хочуть ширше розгорнути штучний інтелект для студентів та їхніх спільнот», — йдеться у повідомленні у блозі компанії.

Також на цьому тижні, як писав NV, OpenAI розгорнула доступ до нової версії ШІ GPT-4o для безкоштовних користувачів. Низка функцій, які були преміальними, тепер доступні для всіх.


0 комментариев
Сортировка:
Добавить комментарий