Будьте напоготові. У рекламі на YouTube випадково з'являється контент 18+

  • 4 июля, 15:05
  • 3780
  • 0

YouTube зазначає, що у нього сувора політика щодо змісту сексуального характеру, однак у рекламу на платформі випадково потрапляють ролики «для дорослих».

YouTube вже деякий час має проблеми з так званим контентом NSFW (контент, який не підходить для перегляду на роботі). Як пише Android Authority, користувачі періодично бачать його у рекламі на платформі. Аналогічна проблема спостерігалася вісім місяців тому. Як рекламу бачили, зокрема, відео, схожі на фрагменти порнографічних відео, промовідео різних порноігор тощо.

Коли проблему було помічено минулого разу, представники платформи стверджували, що зловмисники іноді маскують контент, який порушує політику, щоб уникнути виявлення.

Хоча, незважаючи на обіцянку платформи усунути прогалини, які дозволили таким інцидентам відбутися, проблема не була усунена, у YouTube стверджують, що їхня політика щодо змісту сексуального характеру є суворою.

"Якщо ми виявляємо будь-які оголошення, які порушують цю політику, ми видаляємо їх", - заявив представник платформи.

Представник також зазначив, що у 2023 році YouTube заблокував або видалив понад 5,5 мільярда реклами (94,6 мільйона з яких містили рекламу для дорослих) та призупинив 12,7 мільйона облікових записів рекламодавців. Крім того, представник каже, що компанія розгорнула величезні мовні моделі для боротьби з такою рекламою.


0 комментариев
Сортировка:
Добавить комментарий