Цей момент вже близько. Стало відомо, яку версію чат-бота Bard Google зробить доступною за підпискою

  • 2 февраля, 07:01
  • 3739
  • 0

Google оголосила, що її анонсований чат-бот Bard Advanced, який працюватиме на ІІ-моделі Gemini Ultra, стане доступним лише для користувачів із платною підпискою.

Технологічний гігант оголосив під час звіту про прибуток за четвертий квартал 2023 року, що планує обмежити доступ до Bard Advanced моделлю передплати, повідомляє Android Authority.

«Тепер Bard працює на базі [мультимодальної великої мовної моделі] Gemini Pro, і він набагато ефективніший у таких речах, як розуміння, узагальнення, міркування, кодування та планування. Тепер він доступний більш ніж 40 мовами у більш ніж 230 країнах світу. Заглядаючи вперед, ми випустимо ще більш сучасну версію», — сказав генеральний директор Alphabet, материнської компанії Google, Сундар Пічаї.

Bard Advanced, як стверджують у компанії, зможе надавати відповіді ще краще та складніше і працюватиме на базі Gemini Ultra. Google рекламує Ultra як модель, яка конкуруватиме з GPT-4, а в деяких випадках навіть перевершуватиме продукт від OpenAI.

Хоча випуск оновленого чат-бота анонсували на початок 2024 року, досі невідомо жодних деталей щодо того, коли саме його буде запущено і скільки коштуватиме передплата. Передбачається, що вартість Bard Advanced буде на рівні 20 доларів на місяць, як і ChatGPT з GPT-4, тоді як простіша версія залишатиметься безкоштовною.


0 комментариев
Сортировка:
Добавить комментарий

Последние статьи