Частина додатків розробників для App Store позаштатно стала мільйонерами. Правда, ненадолго

  • 15 апреля, 08:18
  • 1847
  • 0

Через дивну помилку App Store Connect в інший час некоректно повідомила розробникам про мільйонні втрати від своїх програм в App Store.

App Store Connect надає розробникам аналітику та дані про їх додатки, запропоновані в App Store. Хоча система достатньо надійна, час від часу виникають незначні проблеми, які можуть призвести до неправильного надання даних користувачам.

Як пише AppleInsider, на цій неділі виникла чергова така помилка, і для багатьох вона була досить образливою. Розробники повідомили, що з деяких App Store Connect вони заробили набагато більше, ніж зазвичай. Деякі побачили прибуток приблизно від 2 мільйонів доларів США до понад 10 мільйонів доларів США, що на 999% перевищило звичайний результат.

Apple помітила проблему, і деякі користувачі могли побачити повідомлення про те, що є несправність, пов’язана з даними про продажі та надходження за 24 години, і компанія вже працює за її рішенням.

Для деяких користувачів це може мати серйозні наслідки. Зокрема, для компаній, які автоматизували свої витрати на рекламу, прив'язували їх до прибутку.


0 комментариев
Сортировка:
Добавить комментарий