Чат-бот Claude від Anthropic тепер безкоштовно доступний у Європі — в Україні теж

  • 16 мая, 10:59
  • 3855
  • 0

Чат-бот Claude від американської компанії Anthropic зробили доступним для користувачів у Європі, йдеться на сайті розробників. В Україні він також доступний безкоштовно і може переписуватись українською мовою (хоча й недосконало).

  1. Доступні вебверсія Claude.ai і застосунок для iOS — вони безкоштовні. Окремо запустили платну версію для компаній — план Claude Team, який надає доступ до можливостей сімейства ШІ Claude. Він коштує приблизно 28 євро за користувача. 
  2. За приблизно 18 євро можна підписатися на Claude Pro і розблокувати всі моделі, включаючи Claude 3 Opus.

Чат-бот володіє французькою, німецькою, іспанською, італійською та іншими європейськими мовами. Перевірили, як безкоштовна модель спілкується українською. І ось що з цього вийшло.


Anthropic заснували Даріо і Даніела Амодеї — колишні працівники OpenAI та рідні брат і сестра. Велика мовна модель (LLM) Claude 3 Opus від Anthropic у вівторок, 26 березня, вперше перевершила GPT-4 від OpenAI (яка використовується у ChatGPT) на Chatbot Arena, популярній рейтинговій таблиці, яку дослідники штучного інтелекту використовують для оцінки відносних можливостей мовних моделей. 

0 комментариев
Сортировка:
Добавить комментарий

Последние статьи

Смотреть все