ChatGPT навчився запам'ятовувати користувачів та їх переваги. Щоправда, лише за окрему плату

  • 1 мая, 09:01
  • 3832
  • 0

Чат-бот із штучним інтелектом від OpenAI отримав функцію пам'яті, яка дозволяє йому зберігати запити та різні налаштування користувачів. Втім, скористатися нею можуть лише власники передплати ChatGPT Plus.

ChatGPT завжди міг пригадати деталі, які користувачі згадували під час активних розмов. Але якщо розмова зупинялася або користувач відкривав новий чат, чат-бот забував будь-які деталі. У лютому OpenAI анонсувала функцію пам'яті ChatGPT, призначену для виправлення цієї проблеми і більшої персоналізації відповідей чат-бота. Тепер вона стала доступною для передплатників ChatGPT Plus у всьому світі (за винятком країн Європи та Південної Кореї), пише The Verge.

Пам'ять дозволяє ChatGPT запам'ятовувати певні деталі та вчитися з розмов із користувачем. Наприклад, якщо користувач згадає в чаті, що у нього є маленька дитина, і вона любить медуз, а потім попросить допомогти створити для нього листівку до дня народження, чат-бот буде пропонувати варіанти з медузами.

OpenAI повідомляє у блозі, що після тестування ChatGPT навчився повідомляти користувачів, коли його спогади оновлюються. Також користувачі отримали контроль над тим, що саме запам'ятовує ChatGPT, і за необхідності можуть видаляти небажані спогади.

NV Техно напередодні писав, що OpenAI більше не вимагає від користувачів безкоштовної версії ChatGPT створювати обліковий запис. Тепер скористатися чат-ботом можна без реєстрації.


0 комментариев
Сортировка:
Добавить комментарий

Последние статьи

Смотреть все