Чи буде розчаруванням? Проривний ШІ від Apple не пройшов перевірку онлайн-шахраями

  • 15 августа, 08:59
  • 3750
  • 0

Фільтр на основі штучного інтелекту від Apple, представлений як частина функцій Apple Intelligence у бета-версії iOS 18.1 для розробників, позначає фішингові електронні листи як пріоритетні.

Apple Intelligence - це, мабуть, найважливіша особливість iOS 18. Функції на основі штучного інтелекту, що є власною розробкою компанії, будуть представлені вперше восени. Наразі частиною ШІ-новинок можуть скористатися власники версії 18.1 для розробників, яка вийшла за тижні до очікуваного повноцінного випуску.

У цій версії, зокрема, дебютувала технологія резюмування повідомлень з електронної пошти у Mail. Завдяки цій зручній функції Apple Intelligence користувачі мали б заощаджувати час, миттєво визначаючи важливість електронних листів. Однак поки що її результати не вражають.

Як пише Android Authority, фільтр на основі штучного інтелекту, здається, не враховує адресу відправника та визначає важливість електронного листа лише шляхом сканування його тексту. Отже, служба Apple Intelligence не може відрізнити фішинг від справжніх електронних листів і надає шахрайським повідомленням високий пріоритет. Це підвищує шанси того, що користувачі можуть стати жертвою шахраїв, перейшовши за шкідливими посиланнями або завантаживши заражені файли.

Apple має усунути цей серйозний недолік до публічного випуску iOS 18.1, який очікується після жовтня 2024 року.


0 комментариев
Сортировка:
Добавить комментарий