Чому компанія Meta зазнає втрат в мільярдних обсягах?

  • 27 июля, 17:41
  • 3702
  • 0

Підрозділ Meta, Reality Labs, стикнувся з операційним збитком у розмірі 3,74 млрд доларів у другому кварталі 2023 року через не задовільні продажі Quest 2. Незважаючи на ці збитки, генеральний директор Meta, Марк Цукерберг, заявив про намір продовжити інвестувати у AR/VR технології.

У другому кварталі 2023 року, підрозділ Reality Labs, що належить до структури компанії Meta, зазнав операційного збитку у розмірі $3,74 млрд, як відображено у звіті Meta про фінансові результати за цей період.

Доходи цієї бізнес-одиниці зменшилися з $452 млн до $276 млн. Зниження другого показника було пояснено CFO компанії, Сьюзен Лі, "низькими продажами гарнітури Quest 2".

Загальні збитки Reality Labs за 2022 рік склали $13,7 млрд (порівняно з $10,2 млрд у 2021 році), а за перше півріччя 2023 року - $7,73 млрд. Отже, загальні втрати Reality Labs за вказаний період складають $21,43 млрд.

Зазначено, що далі прогнозують збереження негативної тенденції щодо показника до кінця року. Це пояснюється збереженням інвестицій у розробку продуктів у сфері AR/VR технологій та масштабування екосистеми.

“Ми очікуємо зростання операційних збитків для Reality Labs порівняно з минулим роком через активний процес розроблення продуктів у сфері доповненої та віртуальної реальності, а також через інвестиції в подальше масштабування нашої екосистеми”, – заявив головний виконавчий директорMeta Марк Цукерберг.


Теги: цукерберг
0 комментариев
Сортировка:
Добавить комментарий

Последние статьи

Смотреть все