Meta представила нову нейромережу під назвою SeamlessM4T

  • 23 августа, 11:14
  • 3798
  • 0

Корпорація Meta представила нову нейромережу під назвою SeamlessM4T, яка має вражаючу здатність перекладати та транскрибувати текст різними мовами світу. Цю інновацію компанія анонсувала у своєму офіційному прес-релізі на власному веб-сайті.

“Ми представляємо SeamlessM4T, першу універсальну мультимодальну та багатомовну модель перекладу на основі штучного інтелекту, що дає змогу людям легко спілкуватися за допомогою голосового мовлення та тексту, написаного різними мовами”, – говориться в заяві Meta.

Згідно з інформацією від розробників, SeamlessM4T має можливість визначати голосове мовлення, здійснювати транскрипцію голосового мовлення в текст, забезпечувати одночасний переклад, переводити тексти між різними мовами та виконувати перетворення тексту на голосове мовлення, охоплюючи майже 100 мов світу.

“Системний підхід SeamlessM4T зменшує кількість помилок і затримок, підвищуючи ефективність і якість процесу перекладу. Це дає змогу людям, які розмовляють різними мовами, ефективніше спілкуватися одне з одним” – додали в компанії.


Теги: цукерберг
0 комментариев
Сортировка:
Добавить комментарий

Последние статьи

Смотреть все