Chrome порозумнішав. Google прокачала свій браузер новими інструментами зі штучним інтелектом

  • 26 января, 12:01
  • 3743
  • 0

Google випустила оновлений веб-браузер Chrome з експериментальними функціями генеративного штучного інтелекту, такими як автоматичне угрупування вкладок.

Новий інструмент Tab Organizer автоматично пропонуватиме користувачам згрупувати відкриті ними вкладки. Групам вкладок можна дати назву та вибрати для них емодзі, йдеться у повідомленні у блозі Google.

«Це може бути особливо корисним, якщо ви працюєте над кількома завданнями в Chrome одночасно, наприклад, планування подорожі, дослідження теми або покупки. Щоб скористатися цією функцією, клацніть вкладку правою кнопкою миші та виберіть пункт „Упорядкувати подібні вкладки“ або клацніть стрілку меню зліва від ваших вкладок. Chrome навіть запропонує назви та смайли для цих нових груп, щоб ви могли легко знайти їх знову, коли вони вам знадобляться наступного разу», — пояснюють у компанії.

Крім цього, у браузері з'явилася функція створення шпалер для нової вкладки, яка вже є на Pixel.

«Ви зможете швидко генерувати власні теми на основі об'єкта, настрою, візуального стилю та кольору, який ви оберете — не потрібно ставати експертом зі штучного інтелекту! Щоб почати, перейдіть на бічну панель "Налаштувати Chrome", натисніть "Змінити тему", а потім "Створити за допомогою ІІ", - йдеться в блозі.


0 комментариев
Сортировка:
Добавить комментарий