Цифра вражає. Telegram заявив про залучення 450 мільйонів щоденних користувачів

  • 15 апреля, 09:06
  • 1820
  • 0

Засновник Telegram Павло Дуров оголосив, що месенджер досяг аудиторії 900 мільйонів користувачів за місяць. Половина користувачів користуються додатком щодня.

Месенджер стрімко наближається до позначки 1 мільярд користувачів на місяць. Через 12 років після запуску його аудиторія збільшилася до 900 мільйонів користувачів щомісяця.

«Половина із цих 900 мільйонів користувачів щодня відкривають Telegram. За даними DataAI, Telegram є найпопулярнішою і найбільш завантажуваною програмою у світі. Більше того, у першому кварталі 2024 року Telegram показав позитивний грошовий потік і має намір стати прибутковим цього року», - стверджує Дуров у своєму Telegram-каналі.

Як писав NV, в Україні триває дискусія щодо можливого обмеження роботи популярного месенджера. 27 березня під час форуму Kyiv Stratcom Forum 2024, начальник Головного управління розвідки Міноборони України Кирило Буданов заявляв, що месенджер Telegram є проблемою для України з точки зору національної безпеки. За його словами, Telegram часто завдає руйнівного ефекту всередині країни.

Ще в листопаді минулого року тодішній секретар РНБО Олексій Данилов заявляв, що Telegram є «дуже небезпечним та вразливим месенджером» та натякав на те, що його треба заборонити.

У той же час українська влада визнає, що повністю заблокувати месенджер Telegram в Україні технічно важко, оскільки користувачі зможуть обходити заборону за допомогою сервісів VPN та інших технологій.


0 комментариев
Сортировка:
Добавить комментарий