Delta Air Lines заборонили використання TikTok для своїх співробітників

  • 10 июля, 12:55
  • 3750
  • 0

Компанія Delta Air Lines змусила своїх співробітників видалити TikTok не тільки на гаджетах, виданих компанією, але й на їх персональних телефонах та комп'ютерах, якщо вони використовують їх для доступу до сервісів авіаперевізника.

Дана нова політика була введена після ухвалення в США закону, який забороняє використання TikTok на пристроях державних службовців. Заборона пов'язана з побоюваннями щодо кібербезпеки та можливого збору персональних даних з боку програм, розроблених китайською компанією ByteDance, включаючи TikTok. Інші авіакомпанії, такі як Southwest Airlines, також запровадили подібні обмеження. Міністерство оборони, Адміністрація загальних служб та Національне управління з аеронавтики та дослідження космічного простору також встановили заборону на використання TikTok на пристроях державних підрядників.

"Delta зобов'язана забезпечити безпеку цифрової інфраструктури та захистити безпеку та конфіденційність нашого бізнесу, співробітників та клієнтів", - йдеться у заяві авіаперевізника. 




0 комментариев
Сортировка:
Добавить комментарий