Depositphotos запустив інструмент генерування зображень на основі ШІ

  • 15 апреля, 12:58
  • 1836
  • 0

Depositphotos запустив новий інструмент на основі штучного інтелекту (ШІ), який дозволяє генерувати ліцензовані зображення на замовлення, повідомили у компанії. Згенерований контент у високій якості доступний для особистого та комерційного використання.

Таким чином, креатори, які не знаходять потрібного зображення в стоковій бібліотеці, можуть просто створити його.

Деталі нового інструмента

  1. Зображення мають стандартну ліцензію, що дозволяє використовувати їх у друкованих і цифрових проєктах, рекламі, маркетингу, UI/UX дизайні, упакуванні, газетах, журналах, книгах тощо.
  2. Користувачі отримують ексклюзивні права на згенеровані зображення, які не додаються до загальної бібліотеки Depositphotos.
  3. Інструмент не використовує елементів, захищених авторським правом, щоб уникнути ризиків.
  4. Усі зображення мають роздільну здатність 2048×2048 пікселів.
  5. Користувачі можуть створювати зображення за допомогою детального опису, ШІ-генератор створить чотири варіанти на вибір.

Доступ до інструмента

Наразі ШІ-генератор доступний користувачам Depositphotos з активними підписками. Згодом компанія планує відкрити доступ до інструмента для всіх користувачів.

Інструмент розроблений у співпраці з ізраїльським стартапом Bria.ai, який пропонує Visual Generative AI для комерційного використання. Рішення платформи охоплює всі потреби у створенні та модифікації візуального контенту, пропонуючи доступ до основних моделей, API, SDK та веб-інтеграції, а також повне юридичне покриття та вирішення бізнес-задач.

Depositphotos – це один з найбільших світових маркетплейсів контенту з роялті-фрі зображеннями, відео та музикою. Це комерційна платформа, яка об’єднує 40 млн творців ліцензованого контенту з покупцями.

Загалом тема штучного інтелекту й творчості наразі стоїть доволі гостро. Йдеться не лише про порушення авторських прав, під час навчання ШІ на роботах реальних ілюстраторів, дизайнерів та художників. Поширення генеративного ШІ може негативно вплинути на роботу митців, оскільки деякі компанії обирають менше платити й більше генерувати з допомогою штучного інтелекту, а не залучати до задач ілюстраторів.


0 комментариев
Сортировка:
Добавить комментарий