Digital Workplace – найзручніше робоче місце

  • 22 июня, 12:56
  • 3696
  • 0

Багато хто мріє виконувати щоденні робочі обов’язки в максимально комфортних умовах. Тож цифрове робоче місце — саме те, що потрібно, адже це чудова можливість працювати над офісними завданнями поза межами офіса. Доступ до всіх функцій та інструментів з будь-якої точки планети дозволяє набирати спеціалістів із різних країн. Також працівники можуть виконувати завдання, знаходячись у міжнародних відрядженнях.

Digital Workplace — це спосіб не просто працювати віддалено, а й адаптувати робоче середовище під потреби працівника. Простір дає змогу збирати аналітичні дані, стежити за станом проєкту, є всі інструменти для спілкування з колегами тощо. Керівники також мають свій функціонал — наприклад, автоматичний збір статистики, моніторинг роботи кожного працівника в режимі реального часу.

Переваги використання платформи

Цифрове робоче місце спрощує спілкування між різними відділами підприємства, які працюють над спільним завданням. Крім того, створюється атмосфера відкритості. За рахунок таких особливостей частіше з’являються нові ідеї, є змога працювати над креативними рішеннями.

Використання Digital Workplace сприяє підвищенню продуктивності кожного співробітника окремо та команди в цілому. З’являється більше часу на виконання завдань, адже можливе вирішення питань без потреби перебування в офісі.

Не менш важлива перевага — цифрова трансформація самої компанії. Digital Workplace переносить щоденні бізнес-процеси до цифрового середовища, об’єднує різні сервіси в межах єдиної платформи.

Комфортні умови для працівників — одна з головних особливостей цифрового робочого місця, адже з’являється більше вільного часу. Завдяки такій зручності члени команди працюють більш продуктивно та цінують переваги дистанційної роботи.

Базові інструменти та функції Digital Workplace

Цифрове робоче місце має масу корисних інструментів та функцій. Серед основних із них:

  1. керування та спільна робота з документацією;
  2. наявність засобів комунікації — чати, відеозв’язок, соціальна мережа;
  3. корпоративні сервіси — заявки у відділ ІТ, оформлення відряджень, планування відпусток;
  4. засоби для спільної роботи із зовнішніми партнерами;
  5. інформаційні сервіси — бази знань, працівників, стрічка новин;
  6. корпоративні програми та хмарні послуги.

Варто пам’ятати, що зазначений список — це лише базовий набір Digital Workplace. За необхідності можна додавати інші функції та інструменти, яких кілька сотень.

Допомога SoftwareOne в організації цифрового робочого місця

Впровадження Digital Workplace — процедура доволі складна. Проблема полягає у виборі необхідних функцій та інструментів. Адже, наприклад, сільськогосподарська компанія потребує зовсім інших інструментів у порівнянні з підприємством, що займається торгівлею.

Допомогу в організації цифрового робочого місця надає SoftwareOne. Спеціалісти підберуть оптимальний набір інструментів із сотень можливих. Такий підхід забезпечить дійсно ефективний перехід до вдосконалення роботи підприємства.


0 комментариев
Сортировка:
Добавить комментарий