Для iOS став доступний застосунок Arc Search, який поєднує браузер та пошуковик із ШІ

  • 31 января, 05:23
  • 3744
  • 0

Американська компанія The Browser Company, яка вже кілька років працює над браузером Arc, випустила новий застосунок для iOS — Arc Search. Він відрізняється від традиційних браузерів своїм фокусом на пошук інформації, а не просто перегляді вебсторінок.

В Arc Search можна ввести запит, однак отримати не просто перелік посилань на пов’язані сторінки, а створену з допомогою ШІ окрему сторінку, де проаналізовані дані з шістьох джерел.

Ключові особливості Arc Search

  1. Інтелектуальний пошук. У центрі всього – пошукова панель на основі штучного інтелекту. Arc Search інтегрує функцію Browse for me, яка не просто відображає результати пошуку, а створює нову сторінку з корисною інформацією, взятою з кількох джерел. Arc Search прагне об’єднати пошук та виклад інформації в рамках однієї платформи.
  2. Блокування реклами та трекерів. Браузер автоматично блокує GDPR-попапи, рекламні оголошення й трекери, покращуючи конфіденційність і швидкість роботи.
  3. Створення нових сторінок пошуку. Ця інноваційна функція дозволяє формувати власні сторінки з результатами пошуку, розбиваючи їх на логічні розділи й додаючи власні нотатки. Це надає більшого контролю над інформацією та допомагає організувати дослідження.
  4. Зручність у користуванні. Інтерфейс Arc Search простий і лаконічний, без зайвих елементів. Ви можете почати користуватися браузером миттєво, без створення облікового запису.

Arc Search також архівує вкладки через 1 день (це можна налаштувати), щоб уникнути перевантаження. Ви можете переглядати відкриті вкладки через перемикач вкладок на нижній панелі або можете провести пальцем і утримувати від лівого краю екрана.

Розробники планують об’єднати Arc Search із мобільним застосунком для збереження посилань у майбутньому. Також дозволять синхронізувати дані між різними пристроями та операційними системами.


0 комментариев
Сортировка:
Добавить комментарий

Последние статьи