Для стареньких. ШІ Gemini від Google став доступним для смартфонів з Android 10 та 11

  • 29 апреля, 09:36
  • 2298
  • 0

На момент випуску Gemini для мобільних пристроїв був доступний лише для гаджетів з підтримкою Android 12 та вище. Тепер його отримають користувачі Android 10 та Android 11.

Коли Google анонсувала Gemini для Android на початку цього року, компанія зазначила, що програма буде доступна лише для пристроїв з Android 12 та новіших версій. Всі оновлення програми з тих пір також вимагали 12 як мінімальну підтримувану версію. Однак тепер старіші гаджети також підтримуватимуться, пише 9to5Google.

Відповідна зміна відображається на сторінці програми Google Play Market. Остання версія Gemini для Android, v1.0.626720042, тепер підтримує Android 10, і програму можна встановити через Play Store на пристроях зі старою версією. Прогнозують, що тепер ШІ-помічник замінить Google Assistant на старих пристроях так само, як це сталося на нових моделях.

NV Техно писав, що чат-бот зі штучним інтелектом Gemini (до ребрендингу — Bard) від Google у форматі програми для iOS та Android став доступним за межами США у лютому 2024 року. Щоправда, на той момент було розгорнуто доступ лише до англомовної версії чат-бота. Тепер отримати доступ до Gemini можна англійською, японською чи корейською мовами.


0 комментариев
Сортировка:
Добавить комментарий

Последние статьи

Смотреть все