До колекції. Google анонсувала новий генератор зображень ImageFX

  • 3 февраля, 07:18
  • 3768
  • 0

Google додає до свого чат-боту Bard безкоштовний генератор зображень ImageFX, що створює малюнки на основі текстових підказок.

У грудні Google представила оновлену модель Imagen 2, яка забезпечує створення високоякісних фотореалістичних зображень. Ця модель буде інтегрована в чат-бот із штучним інтелектом Bard.

«Bard допоможе вам втілити ваші ідеї в життя, незалежно від того, чи створюєте ви брошуру або зображення для публікації в блозі. За допомогою Imagen 2 Bard розуміє прості та складні підказки, щоб ви могли створити низку високоякісних зображень. Створення зображень у Bard тепер доступне у більшості країн англійською мовою», - анонсує Google.

Функція ImageFX також доступна на сайті AI Test Kitchen. Генератор дозволяє створювати фотореалістичні зображення за допомогою простої текстової підказки, яку можна скоригувати для отримання найкращого результату. У той же час інструмент не можна використовувати для того, щоб створювати сексуальний контент та зображення насильства.

«Ми від початку інвестували в безпеку навчальних даних і додали технічні обмеження, щоб скоротити проблемні результати, такі як насильницький, образливий або відверто сексуальний контент. … Ми також застосовуємо фільтри, щоб уникнути створення зображень за іменами людей», – попереджає Google.

Нагадаємо, минулого тижня в Мережі масово поширилися порнографічні матеріали зі співачкою Тейлор Свіфт, згенеровані штучним інтелектом. Проблема зажадала реакції від соцмережевих платформ та викликала занепокоєння Білого дому.

ЗМІ з'ясували, що фальшиві зображення створювали за допомогою інструменту Microsoft Designer, який частково базується на технології DALL-E 3 від OpenAI. Інженер Microsoft Шейн Джонс заявив, що виявив пов'язану з цим вразливість генератора зображень заздалегідь і повідомив про неї OpenAI.


0 комментариев
Сортировка:
Добавить комментарий

Последние статьи

Смотреть все