Допомога батькам. Google створила корисний інструмент для обмеження використання смартфонів дітьми

  • 17 августа, 12:40
  • 3719
  • 0

Google розширює доступ до функції School Time, яка обмежує функціонал Android-пристроїв та дозволяє дітям не відриватися під час навчання.

Функція School Time дозволяє батькам встановлювати на особистому пристрої дитини спеціальний домашній екран з обмеженою функціональністю під час навчання у школі, що допомагає зменшити відволікання під час занять.

Відтепер батьки зможуть використовувати функцію School Time на телефонах Android та інших пристроях. … Протягом наступного року ми впровадимо цю функцію на ще більшій кількості пристроїв, включаючи вибрані телефони Android, планшети та смарт-годинник Samsung Galaxy, щоб сприяти продуктивному навчальному середовищу», - йдеться у повідомленні у блозі Google.

Батьки зможуть самі вибирати, які програми дозволені, а також дозволяти дзвінки та повідомлення лише від певних контактів під час дії режиму. School Time також можна включати не лише під час уроків у школі, а й у будь-який інший час, коли дитині потрібно зосередитись на навчанні або просто відірватися від екранів. Налаштування відбувається за допомогою програми Family Link.

Нагадаємо, Google представила функцію School Time раніше цього року. Спочатку вона запрацювала на смарт-годиннику Fitbit Ace LTE.


0 комментариев
Сортировка:
Добавить комментарий