Дрібниця а приємно. OpenAI спростила доступ до безкоштовної версії ChatGPT

  • 3 апреля, 16:05
  • 4145
  • 0

OpenAI більше не вимагає від користувачів безкоштовної версії ChatGPT створювати обліковий запис, щоб скористатися чат-ботом.

У понеділок OpenAI оголосила, що відвідувачі веб-сайту ChatGPT у деяких регіонах тепер можуть використовувати ШІ-помічника без входу до системи.

«Понад 100 мільйонів людей у 185 країнах щотижня використовують ChatGPT, щоб дізнатися щось нове, знайти творче натхнення та отримати відповіді на свої запитання. З сьогоднішнього дня ви можете миттєво використовувати ChatGPT і це не вимагає реєстрації. Ми розгортаємо це поступово, щоб зробити ШІ доступним для всіх, хто цікавиться його можливостями», — інформує OpenAI у своєму блозі.

У той же час компанія стверджує, що створення облікового запису має багато переваг, як можливості зберігати та переглядати історію чатів, ділитися чатами. Крім цього, за наявності облікового запису можна користуватися голосовими та іншими спеціальними функціями.

Нагадаємо, безкоштовним користувачам чат-бота зі штучним інтелектом від OpenAI поки що доступний чат-бот на базі великої мовної моделі GPT-3.5, після якої були випущені GPT-4 і GPT-4 Turbo. Останні два доступні для власників підписки ChatGPT Plus.


0 комментариев
Сортировка:
Добавить комментарий