Економія часу. Мобільний браузер Opera має багато помічника, який виводить вкладки за вас

  • 9 мая, 09:01
  • 1456
  • 0

Opera для Android отримала внутрішньобраузерний штучний інтелект Aria, який може видавати вміст веб-сторінок, виявляючи найбільш істотні моменти.

Нова функція Opera може допомогти користувачам швидко опублікувати тему новини, публікації в блозі або наукової статті, надати коротке резюме, яке зазвичай розміщується на одному екрані.

Щоб скористатися Aria, необхідно оновити Opera для Android до останньої версії та увійти в обліковий запис Opera або зареєструвати нову. Після цього потрібно перейти на будь-яку текстову веб-сторінку, яка вас цікавить, і скористатися меню, розміщеним у верхньому правому куті браузера. Там потрібно вибрати опцію «Суммировать» біля значка Aria. Після цього з'явиться чат з Арією з потрібним підсумком.

Пам'ятайте, помічник Арія був запущений в минулому році і функціонує як будь-який інший компаньон для пошуку зі штучним інтелектом. Помічник має інтерфейс, схожий на чат-бота, який відповідає на запитання. Нещодавно Opera оновила Aria з можливістю генерувати зображення за допомогою Imagen 2 від Google. Він також може читати текстові відповіді вслух.


0 комментариев
Сортировка:
Добавить комментарий

Последние статьи

Смотреть все