Екс керівники X виграли суд і отримали від компанії Маска відшкодування

  • 4 октября, 17:17
  • 3772
  • 0

Корпорація X, колишній Twitter, була зобов'язана виплатити 1,1 мільйона доларів на покриття юридичних витрат колишніх вищих менеджерів соціальної мережі, згідно з повідомленням від Bloomberg. Група юристів, включаючи колишнього головного виконавчого директора Twitter Парага Агравала та колишнього провідного юриста Віджаєя Гадде, успішно переконали суддю Канцелярського суду Делавера, що Twitter порушив свої обов'язки щодо покриття судових витрат, які виникли внаслідок їхньої роботи для компанії. 

Екс-виконавці стверджували, що Twitter порушив свої власні статутні норми, відмовившись оплачувати витрати, пов'язані з розслідуваннями операцій соціальної мережі. Їх звільнили минулого року, коли мільярдер Ілон Маск придбав компанію за 44 мільярди доларів. Маск став об'єктом численних судових позовів через невиплати постачальникам Twitter різних платежів, таких як орендні платежі та консультаційні гонорари. Корпорація вже виплатила близько 600 тисяч доларів боргу перед колишніми співробітниками, проте утримала 1,1 мільйон доларів за послуги адвокатів, що представляли колишніх топ-менеджерів Twitter у розслідуванні Конгресу щодо впливу соціальних медіа на вибори в США.

За словами Майкла Бланшара, юриста корпорації, керівництво компанії X було приголомшене високою сумою, яку запросили адвокати Віджая Гадде за їхні послуги і вважають її трохи завищеною. Він підкреслив, що ця сума не відображає витрати на судовий процес, який може тривати кілька років, а лише відповідає за один день свідчень. Суддя МакКормік зазначила, що після перегляду цієї суми вона, можливо, вважається високою, але все ж вона не є нерозумною.


Теги: twitter
0 комментариев
Сортировка:
Добавить комментарий