Embracer Group скасовує розробку гри з серії Deus Ex та скорочує робочі місця

  • 31 января, 16:18
  • 3782
  • 0

Шведська ігрова компанія Embracer Group скасовує відеогру з серії Deus Ex після двох років розробки та скоротить низку співробітників. Про це повідомляє Bloomberg з посиланням на знайомих із ситуацією людей, які говорили на умовах анонімності, оскільки не уповноважені спілкуватися з пресою.

  1. Студія зосередиться на створенні нового оригінального ігрового проєкту.
  2. Скасований проєкт з серії Deus Ex, про який ще не було офіційно оголошено, планували запустити у виробництво пізніше цього року.
  3. Компанія наразі не прокоментувала ситуацію.

Про скорочення 97 робочих місць повідомили у студії Eidos Montreal, що входить до Embracer Group. Причиною назвали «глобальний економічний контекст, виклики в ігровій індустрії та комплексну реструктуризацію, оголошену Embracer». Embracer Group викупила студії Eidos Montreal та Crystal Dynamics у травні 2022 у японського холдингу Square Enix. Так під її контролем опинилися розробники ігор Tomb Raider, Deus Ex та Thief. Науково-фантастична серія Deus Ex була схвалена критиками та продана тиражем понад 14 мільйонів одиниць по всьому світу.

Останнім часом Embracer Group, власник прав на «Володаря перснів», «Гобіта» та низки інших популярних ігор, після масового розширення під час пандемії проводить масштабні скорочення робочих місць, скасовує розробку деяких ігор та закриває окремі студії.

Минулого року група з Саудівської Аравії відмовилася від угоди з Embracer Group на $2 млрд. Це призвело до реструктуризації Embracer, закриття або продажу студій та призупинення розробки деяких ігор.


0 комментариев
Сортировка:
Добавить комментарий

Последние статьи

Смотреть все