EPAM просуває технічну освіту серед молодого покоління

  • 7 октября, 07:00
  • 4119
  • 0

EPAM є давнім партнером Scratch Foundation та надає фінансову підтримку Scratch Conference впродовж останніх трьох років. Scratch – мова программування та онлайн-спільнота, яка дає можливість дітям та молоді опановувати навички з розробки програмного забезпечення, використовуючи ігри, інтерактивні історії та анімаційні фільми.

Окрім підтримки профільних подій, EPAM системно підтримує розвиток молодих талантів, навчаючи їх програмуванню. Так, в рамках програми eKids вже понад 55.000 спеціалістів компанії виступили в якості викладачів-волонтерів для 10.000 дітей у 19 країнах світу. Поміж того, університетська програма EPAM підтримала 23.500 молодих людей на їх шляху до опанування нової професії, надаючи майбутнім професіоналам найсучасніші знання та затребувані навички, необхідні для початку роботи в індустрії після завершення навчання у закладах вищої освіти.

За останній рік EPAM було відзначено нагородами 2018 Global SDG Award for Global Education за внесок у розробку United Nations 2030 Agenda та 2019 Silver Best in Biz International Award у категорії «Програма року з корпоративної соціальної відповідальності» за проект eKids.


0 комментариев
Сортировка:
Добавить комментарий

Последние статьи

Смотреть все