EPAM розширює співпрацю з компанією Google

  • 26 марта, 09:48
  • 4868
  • 0

EPAM Systems, Inc. (NYSE: EPAM) – провідний світовий постачальник послуг з розробки цифрових платформ та програмного забезпечення. Компанія стала одним з шести існуючих партнерів з впровадження системи Advanced Solutions Lab (ASL) і провідним партнером Google Cloud Platform (GCP). EPAM буде працювати над прискоренням розробки рішень за допомогою машинного навчання для корпоративних клієнтів, а також надаватиме комплексні рішення для Google Cloud Platform. 

«Той факт, що ми стали партнером з впровадження системи Google ASL і провідним партнером GCP, демонструє нашу експертизу в Google Cloud, інтелектуальній автоматизації і послугах зі створення цифрових платформ», – говорить Антон Томченко, Vice President, Co-Head North America/West, EPAM. – «Об’єднавши наш спеціалізований досвід з однією з найкращих пропозицій з машинного навчання на ринку – Google Cloud ASL, ми зможемо допомогти нашим клієнтам впровадити ефективні інтелектуальні рішення, які знижують витрати, підвищують гнучкість команд і якість обслуговування клієнтів».

Для більш ефективної підтримки корпоративних клієнтів, у технічних команд EPAM буде доступ до програм ASL Immersive Training і ASL Solution Development. Компанія буде займатися розробкою додатків, інтеграцією засобів серверної обробки інформації, плануванням проектів і управлінням змінами. Маючи понад 450 Google Cloud фахівців, EPAM надає консультації щодо інфраструктури, послуги з міграції, розробки хмарних додатків, оптимізації хмарних обчислень, навчання машин, великих системи даних, стратегії API і обслуговування, а також підтримку G Suite. Партнерство EPAM з Google Cloud допомагає клієнтам створювати більш стабільне і безпечне програмне забезпечення за короткий час.


Теги: Google epam
0 комментариев
Сортировка:
Добавить комментарий

Последние статьи

Смотреть все