EPAM запрошує на другу хвилю магістерської програми «Інженерія програмного забезпечення»

  • 21 февраля, 14:53
  • 4164
  • 0

Минулого року світовий постачальник ІТ-послуг ЕРАМ та його партнер Національний університет «Києво-Могилянська академія» запустили спільну магістерську програму «Інженерія програмного забезпечення». Мета такої співпраці — якісно нова підготовка досвідчених ІТ-спеціалістів із фокусом на прикладні знання та потреби бізнесу. Наразі відкрито набір на другу хвилю навчання. 

Більше 20 спеціалістів з України та Білорусі, серед яких IT Directors, Team Leads, Tech Leads, Senior Software Engineers, Senior DevOps Engineers стали слухачами першої групи програми «Інженерія програмного забезпечення». Протягом двох років учасники вивчатимуть сучасні підходи з таких напрямків, як Engineering Excellence 360, Product Management, Solution Architecture, Delivery management, а також Cloud&DevOps чи Big Data за вибором. Серед тренерів та менторів курсу — інженери та топменеджери ЕРАМ: Юрій Антонюк (VP, Central and Eastern Europe), Дмитро Разорьонов (Senior Director, Delivery Management Office), Павел Веллер (CTO, Digital Engagement Practice), Елі Фельдман (VP, Technology Solutions). Слухачі програми можуть брати участь у групових заняттях, до яких залучені лектори міжнародного рівня. Одним із них став Бертранд Меєр (Bertrand Meyer), засновник та CTO «Eiffel Software», випускник Stanford University, професор Software Engineering в Swiss Federal Institute of Technology (Цюріх, Швейцарія).

Новий набір на програму «Інженерія програмного забезпечення» триватиме до кінця травня 2020 р. Перший крок відбору – визначення рівня англійської мови, який має бути не нижче В2. Другим етапом є технічний тест. Фінальним кроком є виконання технічного завдання та онлайн-інтерв’ю з експертом. Навчання за програмою розпочнеться восени 2020 року. Ознайомитися з умовами, вимогами до кандидатів та зареєструватися можна за посиланням. 

Змішаний формат навчання передбачає: аудиторні заняття, онлайн-навчання на цифровій платформі, вебінари та проєктну діяльність. 

Наразі EPAM веде переговори з іншими вишами – потенційними партнерами магістерської програми. Здобувачі програми, які оберуть додаткову опцію навчання в одному з провідних вишів–партнерів компанії, зможуть отримати диплом магістра державного зразка з міжнародним визнанням.


Теги: epam
0 комментариев
Сортировка:
Добавить комментарий

Последние статьи

Смотреть все