Facebook буде шифруватися: соцмережа випускатиме додатки під новим брендом

  • 10 июля, 10:26
  • 3870
  • 0

Facebook хоче приховати своє авторство від користувачів її додатків. Соцмережа оголосила, що випускатиме програми під новим брендом. Замість Facebook вони публікуватимуться від команди NPE Team. 

Офіційно у Facebook пояснюють ініціативу тим, що нове ім’я видавця знизить високі очікування користувачів. NPE (New Product Experimentation) Team випускатиме різноманітні експериментальні ідеї і дозволить гнучко ними керувати, разом зі швидким закриттям того чи іншого додатка при його невеликій популярності. У Facebook кажуть, що NPE Team дотримуватиметься правил та політики соцмережі.

Facebook має досвід у випуску експериментальних додатків. У портфоліо соцмережі є багато сервісів та програм, які вона запустила самостійно або купила. Серед них – Moments (сервіс для збору всіх фотографій в одному місці), Notify (для підписки на сповіщення), Lifestage (клон месенджера Snapchat), Poke (ще один клон Snapchat), Slingshot (ще один клон Snapchat), Tbh (анонімна соцмережа), Moves (фітнес-трекер), Hello (діалер для Android).


0 комментариев
Сортировка:
Добавить комментарий

Последние статьи

Смотреть все