У мобільній версії Facebook з’явиться новий відеоплеєр – як у TikTok

  • 5 апреля, 09:00
  • 3126
  • 0

Facebook анонсував запуск оновленого мобільного відеоплеєра, який відтворюватиме контент на весь екран у вертикальному режимі за замовчуванням, подібно до TikTok та Reels. Про нововведення Meta повідомила у своєму блозі.

  1. Новий відеоплеєр дебютує найближчими тижнями на iOS та Android у США та Канаді, а найближчими місяцями – у всьому світі.
  2. Раніше Facebook використовував декілька форматів для перегляду відео. Наприклад, користувачі могли дивитись довге відео у горизонтальному режимі, тоді як інші відео відтворювались прямо у стрічці Facebook.

Оновлений плеєр автоматично налаштовуватиметься під вертикальні відео, але також матиме опцію повноекранного режиму для більшості горизонтальних відео – достатньо просто перевернути телефон, щоб дивитися їх у горизонтальному режимі.

Зміниться також зовнішній вигляд відеоплеєра Facebook. За допомогою повзунка в нижній частині програвача користувачі зможуть переходити до різних частин відео. Нові елементи керування дозволять ставити відео на паузу та перемотувати назад.

LinkedIn також тестує вертикальну відеострічку, схожу на TikTok та Instagram Reels.


0 комментариев
Сортировка:
Добавить комментарий